Basics | Puur meel zonder additieven | |
Classics | Standaardmeel met additieven | |
Specials | Kant-en-klaar, verrijkt meel met of zonder additieven | |
Top | Meel met verbeteraars voor een hogere tolerantie en absorptie (extra lang vers, extra mals, extra veel smaak) |
Bio | Natuurlijk, traditioneel op steen gemalen meel met een volle smaak xxxx x | |
CEREPURE | Puur meel zonder additieven, verbeteraars of E-nummers | |
Tricol'OR | Lokaal geproduceerd meel van Belgisch graan | |
Deco | Populaire zaden en pitten | |
Diversen | Zoals griesmeel | |
Vitaliteitsgamma | Formavit en Glutenvrije bloem |
Ingrediënten | Tarwebloem, Roggebloem, Sojagrits, Zonnebloempitten, Tarwegluten, Geroosterde gerstemoutbloem, Niet-geactiveerde gedroogde tarwezuurdesem, Bruin lijnzaad, Boekweitvezels, Niet-geactiveerde gedroogde roggezuurdesem, Kruiden, Tarwemoutbloem, Enzymen (lipase en transglutaminase), Antioxidant: Ascorbinezuur E300 |
Structuur | Poeder met granen en zaden |
Allergenen | Glutenbevattende granen (Tarwe, Rogge, Gerst, Mout) Soja, Kan sporen bevatten van Sesamzaad |
Kruim | Donker, vast |
Kleur | Zeer donker |
Geur | Kruidig |
Energetische waarden | 398 kcal/1673 kJ | ||
Koolhydraten | 49,4 g | ||
Vetten | 12,1 g | ||
Eiwit (Nx6,25) | 19,4 g | ||
Voedingsvezels | 7,7 g |
Nordic | 10 kg | ||
Water* | 5,5 l | ||
Gist | 250 g | ||
Zout | 170 g |
Spiraal | |||
1° versnelling
|
4' | ||
2° versnelling
|
5' | ||
Trage kneder | |||
1° versnelling
|
5' | ||
2° versnelling
|
8' | ||
Deegtemperatuur | 26°C - 27°C |
1° rust | 20’ | |
Afwegen | 720 g | |
Lichtjes opbollen | ||
2° rust | 20’ | |
Opbollen | ||
Narijs | + 55' | |
Lichtjes met bloem bestrooien en insnijding geven |
Baktijd | ± 35’ op 220°C (voor een brood van 720 g) |
|
Inovenen met stoom |