Basics | Puur meel zonder additieven | |
Classics | Standaardmeel met additieven | |
Specials | Kant-en-klaar, verrijkt meel met of zonder additieven | |
Top | Meel met verbeteraars voor een hogere tolerantie en absorptie (extra lang vers, extra mals, extra veel smaak) |
Bio | Natuurlijk, traditioneel op steen gemalen meel met een volle smaak xxxx x | |
CEREPURE | Puur meel zonder additieven, verbeteraars of E-nummers | |
Diversen | Zoals griesmeel | |
Ingrediënten |
Tarwebloem, Tarwegluten
Bloem van biologische tarwe uit Frankrijk (zonder additieven) |
Structuur | Regelmatig |
Ruwe assen | 1,30% tot 1,50% |
Allergenen | Glutenbevattende granen (Tarwe) |
Kruim | Zacht |
Kleur | Crème |
Kenmerken | Brood op basis van bloem waarin volledige tarwegranen zijn verwerkt. Dit brood is een bron van vezels en mineralen. Het is zacht en blijft lang vers. |
Suggesties | Dit brood past uitstekend in een gezond dieet. Het is erg rijk aan calcium, eiwitten en vitamines. U kunt van dit uiterst voedzame brood genieten zonder calorieën te moeten tellen! |
Bio Volkoren T150 | 1 kg | ||
Water | 0,70 l - 0,75 l | ||
Gist | 20 g | ||
Zout | 17 g |
Basistemperatuur | 46°C | 46°C | |
Kneden | Vork | Spiraal | |
1° versnelling
|
4' | 5' | |
2° versnelling
|
13' - 14' | 7' - 9' |
Temperatuur van het deeg na het kneden | 23°C tot 25°C | ||
Voorrijs | 15’ | ||
Doorslag | |||
2e rust | 15’ | ||
Afwegen | Stukken van 720 g | ||
Rust na verdeling | 10' |
Afwerken | Deegstukken opbollen | ||
Narijs | 45' tot 60’ | ||
Baktijd | 35’ op 240°C voor broden van 720 g |