Basics | Puur meel zonder additieven | |
Classics | Standaardmeel met additieven | |
Specials | Kant-en-klaar, verrijkt meel met of zonder additieven | |
Top | Meel met verbeteraars voor een hogere tolerantie en absorptie (extra lang vers, extra mals, extra veel smaak) |
Bio | Natuurlijk, traditioneel op steen gemalen meel met een volle smaak xxxx x | |
CEREPURE | Puur meel zonder additieven, verbeteraars of E-nummers | |
Tricol'OR | Lokaal geproduceerd meel van Belgisch graan | |
Deco | Populaire zaden en pitten | |
Diversen | Zoals griesmeel | |
Vitaliteitsgamma | Formavit en Glutenvrije bloem |
Ingrediënten |
Integraal fijn tarwemeel, Tarwegluten, Bruin lijnzaad, Zonnebloempitten, Soyabloem, Soyavezels, Soyagrits, Sesamzaad, Mini havervlokken, Gemoute tarwevlokken, Desempoeder, Enzymen, Amylase, Emulgatoren: E471 – E 472 e – E 481 – Tarwekiemen – Vitamine C: E 300
|
Structuur | Regelmatige kruimstructuur met zaden en pitten |
Kleur | Lichtbruin |
Allergenen | Tarwe, Soja, Sesam |
Kleur | Lichtbruin |
Geur | Aangename broodgeur met een lichte desemgeur |
Energetische waarden | 277 kcal/1155 kJ | ||
Koolhydraten | 19,7 g | ||
Vetten | 11,6 g | ||
Eiwit (Nx6,25) | 17,4 g | ||
Voedingsvezels | 11,9 g | ||
Zout | 1,2 g |
Formavit | 3 kg | ||
Water* | + 2 l | ||
Gist | 90 g | ||
Zout | 51 g |
Spiraal | 1° versnelling | 4' | |
2° versnelling | 8' | ||
Deegtemperatuur | 26°C - 27°C |
1e rust | 20' | ||
Afwegen | 500 g | ||
Halflang afsteken | |||
2e rust | 20' | ||
Langsteken | |||
In bakvorm plaatsen | |||
Narijs | 70' |
Baktemperatuur met stoom | 215°C | ||
Baktijd | 30' |