Basics | Puur meel zonder additieven | |
Classics | Standaardmeel met additieven | |
Specials | Kant-en-klaar, verrijkt meel met of zonder additieven | |
Top | Meel met verbeteraars voor een hogere tolerantie en absorptie (extra lang vers, extra mals, extra veel smaak) |
Bio | Natuurlijk, traditioneel op steen gemalen meel met een volle smaak xxxx x | |
CEREPURE | Puur meel zonder additieven, verbeteraars of E-nummers | |
Tricol'OR | Lokaal geproduceerd meel van Belgisch graan | |
Deco | Populaire zaden en pitten | |
Diversen | Zoals griesmeel | |
Vitaliteitsgamma | Formavit en Glutenvrije bloem |
Ingrediënten |
Tarwebloem, Zonnebloempitten, Bruin lijnzaad, Sesamzaad, Roggebloem, Tarwegluten, Maanzaad, Tarwemoutbloem, Specerij: Kaneel, Ascorbinezuur E300, Enzymen: Amylase (tarwe), Xylanase (tarwe)
|
Structuur | Poeder met granen |
Kleur | Bruin |
Allergenen | Glutenbevattende granen (Tarwe, Rogge, Mout) Sesamzaad, Kan sporen bevatten van Soja |
Kruim | Luchtig |
Kleur | Bruin |
Geur | Neutraal |
Energetische waarden | 370 kcal/1561 kJ | ||
Koolhydraten | 61,14 g | ||
Vetten | 7,2 g | ||
Eiwit (Nx6,25) | 12,6 g | ||
Voedingsvezels | 4,6 g |
BELGRANA | 10 kg | ||
Water* | + 6 l | ||
Gist | 300 g | ||
Zout | 170 g |
Normaal | 18' | ||
Spiraal | 1° versnelling | 3' | |
2° versnelling | 5' | ||
Snelkneder | 2'15 | ||
Deegtemperatuur | 26°C - 28°C |
1e rust | 20' | ||
Afwegen en lichtjes vorm geven. | |||
2e rust | 15' | ||
Verwerken. | |||
Narijs | 55' | ||
Rijstemperatuur | 30°C | ||
Relatieve vochtigheid | 80% |
Baktemperatuur met stoom | 220°C | ||
Baktijd | 45' |
BELGRANA | 10 kg | ||
Water* | + 7,2 l | ||
Gist | 200 g | ||
Zout | 170 g |
Normaal | 15' - 18' | ||
Spiraal | 1° versnelling | 4' | |
2° versnelling | 5' | ||
Snelkneder | 2'15 | ||
Deegtemperatuur | 25°C |
1° rust | 45’ | ||
Lichte doorslag. | |||
2° rust | 30' | ||
Afwegen: gewicht naargelang de gewenste producten. | |||
Lichtjes voorvormen. | |||
Rust 15 minuten | |||
Verwerken. | |||
Narijs baguetten (bij voorkeur tussen deegdoeken) |
± 50’ | ||
Narijs andere soorten (bij voorkeur op deegdoeken) |
± 35’ | ||
Rijstemperatuur | 28°C |
Baktemperatuur met weinig stoom | 220°C - 230°C | ||
Baktijd baguetten | + 22' | ||
Baktijd andere (volgens het gewicht) |
25' - 30' |