Basics | Puur meel zonder additieven | |
Classics | Standaardmeel met additieven | |
Specials | Kant-en-klaar, verrijkt meel met of zonder additieven | |
Top | Meel met verbeteraars voor een hogere tolerantie en absorptie (extra lang vers, extra mals, extra veel smaak) |
Bio | Natuurlijk, traditioneel op steen gemalen meel met een volle smaak xxxx x | |
CEREPURE | Puur meel zonder additieven, verbeteraars of E-nummers | |
Diversen | Zoals griesmeel | |
Ingrediënten |
Bloem van biologische spelt uit Frankrijk (zonder additieven)
|
Structuur | Regelmatig |
Ruwe assen | 0,80% tot 1,10% |
Allergenen | Glutenbevattende granen (Spelt) |
Kruim | Compact |
Kleur | Crème |
Kenmerken | Een typerende smaak en hoge voedingswaarde |
Suggesties | Broodbereiding |
Bio Spelt Creme T80 | 10 kg | ||
Water | ± 6,5 l | ||
Gist | 200 g | ||
Zout | 170 g |
Kneden |
Spiraal
|
Vork | |
1° versnelling
|
4'
|
4' | |
2° versnelling
|
7'
|
12' |
Temperatuur van het deeg na het kneden | 25°C tot 26°C | ||
Voorrijs | 30’, deeg doorslaan na 15' | ||
Afwegen | Stuk van 720 g | ||
Rust na verdeling | 10' |
Afwerken | Opbollen | ||
Narijs | ± 60’ | ||
Baktijd | 35’ op 220°C |