Basics | Puur meel zonder additieven | |
Classics | Standaardmeel met additieven | |
Specials | Kant-en-klaar, verrijkt meel met of zonder additieven | |
Top | Meel met verbeteraars voor een hogere tolerantie en absorptie (extra lang vers, extra mals, extra veel smaak) |
Bio | Natuurlijk, traditioneel op steen gemalen meel met een volle smaak xxxx x | |
CEREPURE | Puur meel zonder additieven, verbeteraars of E-nummers | |
Diversen | Zoals griesmeel | |
Ingrediënten | Tarwebloem, Tarwegluten, Moutbloem |
Structuur | Fijn poeder |
Kruim | Met gaten |
Kleur | Crème |
Energetische waarden | 339 kcal/1439 kJ | ||
Koolhydraten | 70,5 g | ||
Vetten | 1,1 g | ||
Eiwit (Nx6,25) | 11,7 g | ||
Voedingsvezels | 2,5 g |
TRADITION FRANÇAISE | 10 kg | ||
Water* | 7 l | ||
Gist | 180 - 200 g | ||
Zout | 170 g |
Spiraal | 1° versnelling | 8' | |
2° versnelling | 4' | ||
Normale kneder | 25' - 30' | ||
Klopper - Mengelaar | 1° versnelling | 10' | |
2° versnelling | 10' | ||
Deegtemperatuur na de kneding | 23°C - 26°C |
1° rusttijd | 45’ | ||
Doorslag | |||
2° rusttijd | 45’ | ||
Afwegen en verdelen | 350 g | ||
Rust | 15’ | ||
Manuele verwerking | |||
Narijs | 50' |
Temperatuur oven warmer dan normaal | 10°C - 20°C | ||
Baktijd | 20’ - 23’ |