Basics | Puur meel zonder additieven | |
Classics | Standaardmeel met additieven | |
Specials | Kant-en-klaar, verrijkt meel met of zonder additieven | |
Top | Meel met verbeteraars voor een hogere tolerantie en absorptie (extra lang vers, extra mals, extra veel smaak) |
Bio | Natuurlijk, traditioneel op steen gemalen meel met een volle smaak xxxx x | |
CEREPURE | Puur meel zonder additieven, verbeteraars of E-nummers | |
Diversen | Zoals griesmeel | |
Ingrediënten |
Tarwebloem(1),
Tarwegluten(1, 2), Bloem van geroosterde granen (gerst)(1), Meelverbeteraar: Ascorbinezuur, Hemicellulase en Amylase (1) Afkomstig van biologische landbouw (2) Enkel indien nodig |
Structuur | Poeder |
Allergenen | Glutenbevattende granen (Tarwe, Gerst) |
Kruim | Melig |
Kleur | Crème |
Kenmerken | Een heerlijk brood met lekkere zuurdesemsmaak |
Suggesties | Ideaal voor wie van traditionele gerechten houdt |
Bio Baguépi | 1 kg | ||
Water | 600 g | ||
Koude desem | 1 kg | ||
Zout | 17 g |
Direct | Gecontroleerde rijs | ||
Bio Baguépi | 1 kg | 1 kg | |
Desem (van de vorige dag) | 500 g | 500 g | |
Water | 680 g - 700 g | 660 g - 680 g | |
Gist | 4 g | 2 g - 4 g | |
Zout | 17 g | 17 g |
Kneden* |
Vork
|
Spiraal | |
1° versnelling
|
3'
|
3' | |
2° versnelling
|
5' - 8'
|
3' |
Direct | Gecontroleerde rijs | ||
Kneden* |
Vork / Spiraal
|
Vork / Spiraal | |
1° versnelling
|
10' / 10'
|
10' / 10' | |
2° versnelling
|
5' / 2'
|
5' / 2' |
Temperatuur van het deeg In bak leggen en koud bewaren (4°C - 6°C) |
20°C - 23°C | ||
Verversen | 3 tot 7 keer per week |
Temperatuur van het deeg | 24°C - 25°C | ||
Voorrijs in bak | 2 u. | ||
Rust na verdeling | 10’ |
Direct | Gecontroleerde rijs | ||
Afwerken | Met de hand - bol ø 15 cm | ||
Narijs | 2 u. - 3 u. | Traag rijzen 18 u. bij 8°C - 10°C of 22 u. bij 5°C’ |
|
Baktijd | 40’ op 250°C |