Basics | Puur meel zonder additieven | |
Classics | Standaardmeel met additieven | |
Specials | Kant-en-klaar, verrijkt meel met of zonder additieven | |
Top | Meel met verbeteraars voor een hogere tolerantie en absorptie (extra lang vers, extra mals, extra veel smaak) |
Bio | Natuurlijk, traditioneel op steen gemalen meel met een volle smaak xxxx x | |
CEREPURE | Puur meel zonder additieven, verbeteraars of E-nummers | |
Diversen | Zoals griesmeel | |
Ingrediënten |
Tarwebloem(1),
Tarwegluten(1, 2), Bloem van geroosterde granen (gerst)(1), Meelverbeteraar: Ascorbinezuur, Hemicellulase en Amylase (1) Afkomstig van biologische landbouw (2) Enkel indien nodig |
Structuur | Poeder |
Allergenen | Glutenbevattende granen (Tarwe, Gerst) |
Kruim | Kruim met gaten |
Kleur | Crème |
Kenmerken | De referentie bij uitstek voor authentiek stokbrood (met trage gisting in massa). Krokant en smaakvol stokbrood. |
Suggesties | Het biobrood waar het hele gezin van houdt. |
Direct | Uitgestelde rijs | ||
Bio Baguépi | 1 kg | 1 kg | |
Water | 700 g - 720 g | 700 g - 720 g | |
Gist | 15 g | 8 g | |
Zout | 17 g | 17 g | |
Autolyse (optioneel) | 30’ | 30' |
Direct | Uitgestelde rijs | ||
Kneden* |
Vork / Spiraal
|
Vork / Spiraal | |
1° versnelling
|
4' / 4'
|
4' / 4' | |
2° versnelling
|
14' - 16' / 7' - 8'
|
14' - 16' / 7' - 8' |
Direct | Uitgestelde rijs | ||
Temperatuur van het deeg | 24°C - 25°C | 24°C - 25°C | |
Voorrijs in bak | 90’, deeg doorslaan na 45' | 20’ - 30' | |
In bak leggen en koud bewaren (4°C - 6°C) |
min. 6 u. / max. 24 u. | ||
Afwegen | Stuk van 350 g | ||
Rust na verdeling | 20’ | 45’ |
Afwerking | Vormgeven als stokbrood | |
Narijs | 45’ Ronddraaien op een met bloem bestrooid oppervlak |
|
Baktijd | 20’ tot 23' op 240°C - 250°C voor 300 g (of 350 g) - insnijdingen bovenaan |