• HOME
  • WIE ZIJN WIJ
    • WAAR WE VOOR STAAN
    • HISTORIEK
    • WAT KAN CERES VOOR JOU DOEN
  • WAT DOEN WE
    • PRODUCTIE EN KWALITEIT
      • PRODUCTIEPROCES
      • BIJPRODUCTEN
      • KWALITEIT EN KWALITEITSCONTROLE
      • ONDERZOEK EN ONTWIKKELING
    • ONZE PRODUCTEN
      • ASSORTIMENT
    • WORKSHOPS
    • ONDERSTEUNING VOOR DE INDUSTRIËLE KLANT
      • TECHNISCHE EN COMMERCIËLE ONDERSTEUNING
  • NIEUWS
  • BOETIEK
  • CONTACT
  • HELP
  • BESTEL
  • CERESPECIAL
  • VOORWAARDEN
  • FR
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Contact
|
  • NL
  • FR
Bestel Facebook Zoeken
  • www.ceres.be
  • / Nieuws

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE LAATSTE NIEUWTJES!

Terug naar nieuws
.

Bakker en beenhouwer? Sla de handen in elkaar!

Nieuws - Actua - Thema - Marketing

Wie kent ze niet, de traditionele worstenbroodjes. Maar wat als bakker en beenhouwer verder kijken dan hun toonbank lang is? Dan krijg je de beste worstenbroodjes van de buurt!

Puur, eerlijk, transparant en lokaal: de klant wil het allemaal. Dat kan! Als je de koppen – en lekkerste producten – uit jouw regio samen steekt.
 

Vakmanschap vanbinnen én vanbuiten

Onderscheid jouw worstenbroodjes van de massa. Laat de – traditionele of creatieve – vleesvulling over aan een vakman. Zo kan jij je concentreren op jouw specialiteit: de goudkrokante buitenkant. Het resultaat? Een overheerlijke streekspecialiteit! Ideaal voor verloren maandag, of gelijk welke andere dag.
 

Vakmanschap verenigd

Wie creatief combineert en onderneemt, boekt succes. Samenwerken met collega-ondernemers biedt altijd interessante mogelijkheden, zoals …

  • nieuwe markten:
    verzorg bijvoorbeeld samen met de begrafenisondernemer alle koffietafels;
     
  • extra verkooppunten:
    overtuig de lokale supermarkt om een selectie van jouw brood in de rekken te leggen;
     
  • unieke kwaliteitsproducten:
    koop melk bij de lokale boer voor jouw banketbakkersroom of bier bij de lokale brouwer voor jouw bierbrood.

 

E-mail e-mail Permalink permalink
Tweet tweet Share share Share share

Ook interessant

Lente in de lucht en op je bord Broodtrends 2025: om je tanden in te zetten De nieuwbakken oogst 2024 Bonjour, les baguettes: Frans stokbrood ontbloot Voor elke broodtrend de juiste blend! ‘Brood, goed verhaal’-campagne smaakt naar meer Van gezondigd naar gezond met Formavit & Linea Dit zijn de versbakken bakkerij- & patisserietrends 2024 8 x Frans brood op de plank Haver, jouw duurzame held
A company of the
CERES

Ceres gelooft in de toekomst van artisanale bakkers en bloemverwerkende bedrijven die kiezen voor kwaliteit, authenticiteit, gezondheid en duurzaamheid. Daarom willen wij je ondersteunen met aangepaste producten en een omkadering die je helpt om concurrentieel te blijven en de tevredenheid van je klanten te vrijwaren.

Menu
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Bestel
Contact
  • Contact
  • Voorwaarden
  • Privacy
  • Cookies
Partners

  • Aspirant baker
  • Ambassadeurs du Pain.be

SCHRIJF JE NU IN OP ONZE NIEUWSBRIEF
CERESPECIAL