• HOME
  • WIE ZIJN WIJ
    • WAAR WE VOOR STAAN
    • HISTORIEK
    • WAT KAN CERES VOOR JOU DOEN
  • WAT DOEN WE
    • PRODUCTIE EN KWALITEIT
      • PRODUCTIEPROCES
      • BIJPRODUCTEN
      • KWALITEIT EN KWALITEITSCONTROLE
      • ONDERZOEK EN ONTWIKKELING
    • ONZE PRODUCTEN
      • ASSORTIMENT
    • WORKSHOPS
    • ONDERSTEUNING VOOR DE INDUSTRIËLE KLANT
      • TECHNISCHE EN COMMERCIËLE ONDERSTEUNING
  • NIEUWS
  • BOETIEK
  • CONTACT
  • HELP
  • BESTEL
  • CERESPECIAL
  • VOORWAARDEN
  • FR
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Contact
|
  • NL
  • FR
Bestel Facebook Zoeken
  • www.ceres.be
  • / Nieuws

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE LAATSTE NIEUWTJES!

Terug naar nieuws
.

Bakken inspiratie op Saveurs & Métiers

Nieuws - Professionals - Ceres - Actua - Inspiratie

Saveurs & Métiers is een vakbeurs voor bakkers en andere ambachtelijke (klein)handelaars uit de voedingssector. De eerste editie vorig jaar was een succes. Mis dus zeker de volgende editie niet: van 29 t.e.m. 31 januari in de Expo van Namen. 

Wil je trends spotten, kennis of inspiratie opdoen? Ga dan naar Saveurs & Métiers in Namur Expo. Je vindt er méér dan je zoekt: van eetwaren, dranken en praktische benodigdheden tot uitrusting, technologieën en ondersteunende diensten. Er staan dan ook meer dan 100 exposanten op deze vakbeurs – onder wie Ceres. Zij verzamelen bakken informatie voor jou op één plaats. Kijk dus rond, vraag uitleg en ontdek onder meer de kunsten van een 3D-chocoladeprinter. 

Kom je langs? Breng zeker een bezoekje aan Ceres op stand 1434, hal 1 – er zijn gratis kaarten verkrijgbaar bij jouw vertegenwoordiger of via Isabelle Kiekens. Wie gemakkelijk de weg wil vinden, downloadt best de handige app ‘Saveurs & Métiers’. Naast een plan, krijg je via deze tool ook het programma en de gegevens van verschillende exposanten te zien.

Let op: deze beurs is alleen toegankelijk voor professionals uit de voedingssector. Denk er dus aan om je vooraf te registreren. Lees meer op de website of op Facebook.

 

Was jij op de eerste editie van Saveurs & Métiers? En zo ja, wat vond je ervan? Gooi het in de groep! Deel je mening op ons Cerexclusief forum. En lees er ook de reacties van je collega Warme Bakkers.

E-mail e-mail Permalink permalink
Tweet tweet Share share Share share

Ook interessant

Lente in de lucht en op je bord Match me-quiz: met welke bloem bak jíj op je best? Broodtrends 2025: om je tanden in te zetten Party-broodjes aan de feestdis met Kerstmis De nieuwbakken oogst 2024 Welkom, winter! Warme tips voor koude dagen in je bakkerij Troostbrood: comfortfood voor gure herfstdagen Hartige Halloween-hapjes met Sanis Van graan tot glorie met Ceres-bloem Geen BBQ zonder heerlijk wit stokbrood!
A company of the
CERES

Ceres gelooft in de toekomst van artisanale bakkers en bloemverwerkende bedrijven die kiezen voor kwaliteit, authenticiteit, gezondheid en duurzaamheid. Daarom willen wij je ondersteunen met aangepaste producten en een omkadering die je helpt om concurrentieel te blijven en de tevredenheid van je klanten te vrijwaren.

Menu
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Bestel
Contact
  • Contact
  • Voorwaarden
  • Privacy
  • Cookies
Partners

  • Aspirant baker
  • Ambassadeurs du Pain.be

SCHRIJF JE NU IN OP ONZE NIEUWSBRIEF
CERESPECIAL