• HOME
  • WIE ZIJN WIJ
    • WAAR WE VOOR STAAN
    • HISTORIEK
    • WAT KAN CERES VOOR JOU DOEN
  • WAT DOEN WE
    • PRODUCTIE EN KWALITEIT
      • PRODUCTIEPROCES
      • BIJPRODUCTEN
      • KWALITEIT EN KWALITEITSCONTROLE
      • ONDERZOEK EN ONTWIKKELING
    • ONZE PRODUCTEN
      • ASSORTIMENT
    • WORKSHOPS
    • ONDERSTEUNING VOOR DE INDUSTRIËLE KLANT
      • TECHNISCHE EN COMMERCIËLE ONDERSTEUNING
  • NIEUWS
  • BOETIEK
  • CONTACT
  • HELP
  • BESTEL
  • CERESPECIAL
  • VOORWAARDEN
  • FR
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Contact
|
  • NL
  • FR
Bestel Facebook Zoeken
  • www.ceres.be
  • / Nieuws

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE LAATSTE NIEUWTJES!

Terug naar nieuws
.

Van graan tot glorie met Ceres-bloem

Professionals - Ceres

De broodconsumptie staat onder druk, het aantal warme bakkers daalt. Hoe een klant vandaag het kaf van het koren scheidt? Hij kiest voor authenticiteit, en producten van topkwaliteit. Bij Ceres zit je gelukkig goed: onze passie voor het product en onversneden vakmanschap brengen we graag tot in jouw bakkerij: zo maken we jou én je klanten blij!

Altijd topkwaliteit

De constante topkwaliteit van onze bloemsoorten is geen toeval. Elke stap in ons productieproces, van de zorgvuldige selectie van de graankorrels tot de nauwgezette kwaliteitscontroles, is erop gericht om jou de beste ingrediënten te leveren. Voortdurend verfijnen we onze kennis en technieken, zodat jij met vertrouwen onze bloemsoorten kan gebruiken om jouw klanten te verwennen. Met Ceres kies je voor een partner die kwaliteit hoog in het vaandel draagt en die meegaat met de laatste evoluties en trends in de bakkerswereld.

Assortiment met een A-score

Ceres

Het resultaat van ons productieproces en onze doorgedreven kwaliteitscontrole? Een enorm gevarieerd gamma bloemsoorten van topkwaliteit, dat inspeelt op de vraag van de markt en de ideale basis vormt voor al jouw authentieke en ambachtelijke lekkernijen. Een assortiment met een A-score, zeg maar - letterlijk, want de meeste van onze bloemsoorten hebben ook Nutri-Score A.

Zo kan je kiezen uit een ruim assortiment van witte en grijze bloemsoorten die we onderverdelen in Basics (zonder additieven), Classics (mét additieven), Specials (verrijkte bloemsoorten) en Top (met verbeteraars). Alles wat je nodig hebt om als bakker het verschil te maken dus. 

Wist je trouwens dat ons Ceres-gamma nog enkele extra unieke categorieën biedt, nl:

  • Bio: Natuurlijk, traditioneel op steen gemalen meel met een volle smaak 
  • Cerepure: Puur meel zonder additieven, verbeteraars of E-nummers
  • Diversen: Griesmeel, kiemen, stuifmeel, tarwegluten, zemelen en havervlokken

Ons uitgebreide assortiment maakt het jou eens zo makkelijk om een aanbod op maat van jouw bakkerij samen te stellen. Bestel je favoriete bloemsoorten nu via je vertegenwoordiger!

Ceres

Psst!
We werken er voortdurend aan om onze selectie bloemsoorten af te stemmen op jouw vernieuwde noden en wensen, en die van je klanten. Zit je met een vraag of suggestie? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

 

E-mail e-mail Permalink permalink
Tweet tweet Share share Share share

Ook interessant

Welkom, winter! Warme tips voor koude dagen in je bakkerij Verras met 5 luchtige, unieke smaken Verras je klanten met 7 unieke broden Verras met bloem van eigen bodem Rustige zomermaanden? 5 tips voor meer omzet 3 bakkerstrends voor de zomer 3 x origineel gebak voor valentijn MARC STASSIN: EEN VETERAAN VAN VELE OORLOGEN Dit zijn de bakkerstrends voor 2022 De week van het brood: volkoren in de kijker
A company of the
CERES

Ceres gelooft in de toekomst van artisanale bakkers en bloemverwerkende bedrijven die kiezen voor kwaliteit, authenticiteit, gezondheid en duurzaamheid. Daarom willen wij je ondersteunen met aangepaste producten en een omkadering die je helpt om concurrentieel te blijven en de tevredenheid van je klanten te vrijwaren.

Menu
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Bestel
Contact
  • Contact
  • Voorwaarden
  • Privacy
  • Cookies
Partners

  • Aspirant baker
  • Ambassadeurs du Pain.be

SCHRIJF JE NU IN OP ONZE NIEUWSBRIEF
CERESPECIAL