• HOME
  • WIE ZIJN WIJ
    • WAAR WE VOOR STAAN
    • HISTORIEK
    • WAT KAN CERES VOOR JOU DOEN
  • WAT DOEN WE
    • PRODUCTIE EN KWALITEIT
      • PRODUCTIEPROCES
      • BIJPRODUCTEN
      • KWALITEIT EN KWALITEITSCONTROLE
      • ONDERZOEK EN ONTWIKKELING
    • ONZE PRODUCTEN
      • ASSORTIMENT
    • WORKSHOPS
    • ONDERSTEUNING VOOR DE INDUSTRIËLE KLANT
      • TECHNISCHE EN COMMERCIËLE ONDERSTEUNING
  • NIEUWS
  • BOETIEK
  • CONTACT
  • HELP
  • BESTEL
  • CERESPECIAL
  • VOORWAARDEN
  • FR
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Contact
|
  • NL
  • FR
Bestel Facebook Zoeken
  • www.ceres.be
  • / Nieuws

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE LAATSTE NIEUWTJES!

Terug naar nieuws
.

Party-broodjes aan de feestdis met Kerstmis

Inspiratie

Met welke klassiekers scoor jij meestal tijdens de feestdagen: een kerststronk of kerststol? Een kerstbrioche of cougnou? Of feestelijk stokbrood? Niks mis met deze traditionele toppers, maar mag het voor jou dit jaar wat creatiever? Deze zoete en hartige broodjes brengen afwisseling én een feestelijke flair in je assortiment.

Kerstbroodjes voor zoetekauwen

  • Gekarameliseerd kaneel-notenbrood

CeresGa voor een zacht, zoet brood gevuld met kaneel, bruine suiker en een mix van pecannoten en walnoten, afgewerkt met een karamelglazuur. Zo combineer je het kruidige van kaneel met het suikerzoete van karamel. Perfect voor bij de koffie of als feestelijke traktatie.

  • Broodjes met appel en speculaas

Ceres
Maak kleine, zachte broodjes gevuld met stukjes appel en verkruimelde speculaas. Deze broodjes hebben een subtiele wintersmaak en kan je voor een extra feestelijke touch bestrooien met wat poedersuiker of afwerken met wat glanzende abrikozenjam.

  • Chocolade- en cranberrybrood met sinaasappelzeste

CeresCombineer donkere chocolade en gedroogde cranberries voor een feestelijk brood. Met een vleugje sinaasappelzeste breng je de smaken nog meer tot leven. De rijke combinatie van chocolade en cranberry smaakt subtiel zoet en verfijnd.

Kerstbroodjes voor hartige liefhebbers

  • Broodkrans met rozemarijn en zeezout

CeresBreng een grote broodkrans - perfect om te delen aan de feesttafel - op smaak met rozemarijn en grof zeezout. De krans kan als pronkstuk dienen en past goed bij kazen, vleeswaren en olijven.

  • Gevuld brood met champignons en truffelolie

CeresWat denk je van een hartig brood met een vulling van gebakken paddenstoelen, een vleugje knoflook en een drupje truffelolie? Je geeft het brood meteen een luxueuze touch en een volle smaak die perfect past bij het kerstdiner.

  • Kaas- en olijvenbrood met gedroogde tomaten

CeresLaat je inspireren door de mediterraanse keuken en verwerk in je brood stukjes harde kaas, gehakte olijven en gedroogde tomaten. Het maakt je brood heerlijk vol van smaak en ideaal voor bij soepen en salades of als aperitiefhapje.

Klaar voor kerst en Nieuwjaar

Voel je het al warm worden onder jouw bakkersvoeten nu de drukke kerst- en eindejaarsperiode er weer aan komt? Bereid jezelf deze weken dan goed voor om de chaos te beperken. Ook deze tips voor extra klanten en verkoop kan je nú al toepassen.

E-mail e-mail Permalink permalink
Tweet tweet Share share Share share

Ook interessant

Match me-quiz: met welke bloem bak jíj op je best? Troostbrood: comfortfood voor gure herfstdagen Hartige Halloween-hapjes met Sanis Geen BBQ zonder heerlijk wit stokbrood! Zonne-energie opladen met pitten & zaden Feiten en fabels over granen Lente-lunch met Linea, Formavit en Floraplus Bonjour, les baguettes: Frans stokbrood ontbloot Pitch Perfect met Pasen Voor elke broodtrend de juiste blend!
A company of the
CERES

Ceres gelooft in de toekomst van artisanale bakkers en bloemverwerkende bedrijven die kiezen voor kwaliteit, authenticiteit, gezondheid en duurzaamheid. Daarom willen wij je ondersteunen met aangepaste producten en een omkadering die je helpt om concurrentieel te blijven en de tevredenheid van je klanten te vrijwaren.

Menu
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Bestel
Contact
  • Contact
  • Voorwaarden
  • Privacy
  • Cookies
Partners

  • Aspirant baker
  • Ambassadeurs du Pain.be

SCHRIJF JE NU IN OP ONZE NIEUWSBRIEF
CERESPECIAL