• HOME
  • WIE ZIJN WIJ
    • WAAR WE VOOR STAAN
    • HISTORIEK
    • WAT KAN CERES VOOR JOU DOEN
  • WAT DOEN WE
    • PRODUCTIE EN KWALITEIT
      • PRODUCTIEPROCES
      • BIJPRODUCTEN
      • KWALITEIT EN KWALITEITSCONTROLE
      • ONDERZOEK EN ONTWIKKELING
    • ONZE PRODUCTEN
      • ASSORTIMENT
    • WORKSHOPS
    • ONDERSTEUNING VOOR DE INDUSTRIËLE KLANT
      • TECHNISCHE EN COMMERCIËLE ONDERSTEUNING
  • NIEUWS
  • BOETIEK
  • CONTACT
  • HELP
  • BESTEL
  • CERESPECIAL
  • VOORWAARDEN
  • FR
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Contact
|
  • NL
  • FR
Bestel Facebook Zoeken
  • www.ceres.be
  • / Nieuws

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE LAATSTE NIEUWTJES!

Terug naar nieuws
.

BAKKERSVERHAAL: Binnenkijken bij banketbakkerij Gerlache

Nieuws - Professionals - Ceres - Actua - Inspiratie

HET VERHAAL VAN BAKKER DANY GERLACHE (Bakkerij Gerlache, Celles en Ciney)

Het geheim van bakkerij Gerlache? Innovatie. Met de hulp van Ceres trekt het bakkersechtpaar Myriam en Dany al 18 jaar resoluut de kaart van vernieuwing en dat rendeert: hun bakkerij in Celles telt maar liefst 15 medewerkers en ook in Ciney verspreiden ze gul de geur van versgemaakt gebak.

Bijscholing en advies
Dany loopt hoog op met de producten en diensten Ceres. Hij zweert bij ons meel en volgt dankbaar het advies van onze experts in marketing en ondernemerschap. Niet 1, maar al ruim 10 jaar lang kiest Dany elk jaar een cursus uit ons aanbod. Zélfs zijn boekhouder heeft hij op opleiding gestuurd.

“Onze samenwerking is erg succesvol en loopt al sinds de opening van de winkel (in Celles, n.v.d.r.).”, vertelt Dany. “De bakkerij is veranderd, niet alleen op het vlak van ons aanbod en de productie ervan, maar ook op het vlak van marketing en beheer.”

Nieuwsgierigheid als drijfveer
Dat ze zichzelf blijven heruitvinden, zowel qua scholing als wat het productaanbod betreft, ligt volgens Dany aan de basis van hun succes. Ze doen graag hun eigen ding met het meel en sleutelen geregeld aan hun banketproducten:

“We luisteren naar onze klanten en volgen vaak opleidingen, dus evolueert ons aanbod voortdurend. We houden van innoveren. Nieuwsgierigheid is onze grootste drijfveer”, besluit Dany.

Het koppel gevestigde banketbakkers volgt vooral hun buikgevoel. En ze geloven in de stempel ‘huisbereid’. Lees meer tips en volg het professionele parcours van het succesvolle paar in het interview met bakker Dany. Neem ook zeker een kijkje op de Facebookpagina van bakkerij Gerlache.

Wat vind jij van de tips van bakker Dany? Wil je ook graag delen hoe je bakkerij is ontstaan? Spreek erover met je collega-Warme Bakkers op het Cerexclusief-forum! 

E-mail e-mail Permalink permalink
Tweet tweet Share share Share share

Ook interessant

Lente in de lucht en op je bord Match me-quiz: met welke bloem bak jíj op je best? Broodtrends 2025: om je tanden in te zetten Party-broodjes aan de feestdis met Kerstmis De nieuwbakken oogst 2024 Welkom, winter! Warme tips voor koude dagen in je bakkerij Troostbrood: comfortfood voor gure herfstdagen Hartige Halloween-hapjes met Sanis Van graan tot glorie met Ceres-bloem Geen BBQ zonder heerlijk wit stokbrood!
A company of the
CERES

Ceres gelooft in de toekomst van artisanale bakkers en bloemverwerkende bedrijven die kiezen voor kwaliteit, authenticiteit, gezondheid en duurzaamheid. Daarom willen wij je ondersteunen met aangepaste producten en een omkadering die je helpt om concurrentieel te blijven en de tevredenheid van je klanten te vrijwaren.

Menu
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Bestel
Contact
  • Contact
  • Voorwaarden
  • Privacy
  • Cookies
Partners

  • Aspirant baker
  • Ambassadeurs du Pain.be

SCHRIJF JE NU IN OP ONZE NIEUWSBRIEF
CERESPECIAL