• HOME
  • WIE ZIJN WIJ
    • WAAR WE VOOR STAAN
    • HISTORIEK
    • WAT KAN CERES VOOR JOU DOEN
  • WAT DOEN WE
    • PRODUCTIE EN KWALITEIT
      • PRODUCTIEPROCES
      • BIJPRODUCTEN
      • KWALITEIT EN KWALITEITSCONTROLE
      • ONDERZOEK EN ONTWIKKELING
    • ONZE PRODUCTEN
      • ASSORTIMENT
    • WORKSHOPS
    • ONDERSTEUNING VOOR DE INDUSTRIËLE KLANT
      • TECHNISCHE EN COMMERCIËLE ONDERSTEUNING
  • NIEUWS
  • BOETIEK
  • CONTACT
  • HELP
  • BESTEL
  • CERESPECIAL
  • VOORWAARDEN
  • FR
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Contact
|
  • NL
  • FR
Bestel Facebook Zoeken
  • www.ceres.be
  • / Nieuws

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE LAATSTE NIEUWTJES!

Terug naar nieuws
.

Serveer pompoensoep in brood voor Halloween

Actua - Thema - Inspiratie

Wil je je klanten verrassen rond Halloween? Of tover je graag een lekker themareceptje met brood op je eigen tafel? Serveer dan eens pompoensoep in een uitgehold (pistolet)broodje.


In New York is het al even hot. Dus toveren we dit succesrecept graag naar België: soep in een broodkommetje – en om in de Halloweensfeer te blijven: pompoensoep in een broodkop.

De truc? Je holt een kommetje uit een harde pistolet of uit een half ongesneden brood. Let wel: de korst moet droog genoeg zijn, dus gebruik wat ouder brood. Zo blijft de soep lang genoeg ín het brood zitten. Het kruim hoef je niet weg te gooien. Rol er kleine balletjes van en bak ze tot krokante croutons met wat olijfolie, look en zout in de pan. Ideaal om de soep mee af te werken.
 

Wil je je klanten verwennen met zo’n vol broodkopje in de bakkerij? Schenk de (niet té hete) pompoensoep à la minute uit om te voorkomen dat je broodkommetje gaat lekken – je wilt geen vuile kleren of brandwondes op je geweten. Je klanten krijgen het gegarandeerd lekker warm van dit lieve gebaar en inspirerende receptje.

Onze tip voor het eetbare soepkommetje: gebruik Nordic of Sanis – die smaken heerlijk bij de herfst!

 

Bron: Kraayennest.nl

E-mail e-mail Permalink permalink
Tweet tweet Share share Share share

Ook interessant

Lente in de lucht en op je bord Match me-quiz: met welke bloem bak jíj op je best? Party-broodjes aan de feestdis met Kerstmis Troostbrood: comfortfood voor gure herfstdagen Hartige Halloween-hapjes met Sanis Geen BBQ zonder heerlijk wit stokbrood! Zonne-energie opladen met pitten & zaden Feiten en fabels over granen Lente-lunch met Linea, Formavit en Floraplus Bonjour, les baguettes: Frans stokbrood ontbloot
A company of the
CERES

Ceres gelooft in de toekomst van artisanale bakkers en bloemverwerkende bedrijven die kiezen voor kwaliteit, authenticiteit, gezondheid en duurzaamheid. Daarom willen wij je ondersteunen met aangepaste producten en een omkadering die je helpt om concurrentieel te blijven en de tevredenheid van je klanten te vrijwaren.

Menu
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Bestel
Contact
  • Contact
  • Voorwaarden
  • Privacy
  • Cookies
Partners

  • Aspirant baker
  • Ambassadeurs du Pain.be

SCHRIJF JE NU IN OP ONZE NIEUWSBRIEF
CERESPECIAL