• HOME
  • WIE ZIJN WIJ
    • WAAR WE VOOR STAAN
    • HISTORIEK
    • WAT KAN CERES VOOR JOU DOEN
  • WAT DOEN WE
    • PRODUCTIE EN KWALITEIT
      • PRODUCTIEPROCES
      • BIJPRODUCTEN
      • KWALITEIT EN KWALITEITSCONTROLE
      • ONDERZOEK EN ONTWIKKELING
    • ONZE PRODUCTEN
      • ASSORTIMENT
    • WORKSHOPS
    • ONDERSTEUNING VOOR DE INDUSTRIËLE KLANT
      • TECHNISCHE EN COMMERCIËLE ONDERSTEUNING
  • NIEUWS
  • BOETIEK
  • CONTACT
  • HELP
  • BESTEL
  • CERESPECIAL
  • VOORWAARDEN
  • FR
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Contact
|
  • NL
  • FR
Bestel Facebook Zoeken
  • www.ceres.be
  • / Nieuws

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE LAATSTE NIEUWTJES!

Terug naar nieuws
.

Meer (zomer)bezoek dankzij TripAdvisor

Actua - Actie & Promotie - Inspiratie - Marketing

Ahhh … de zomer. De vogeltjes fluiten, de zon tekent schaduwen op je pasgeboende vloer en je broodjes ruiken naar vakantie. Voeg daar nog enkele horden hongerige toeristen aan toe en juli en augustus kunnen al helemaal niet meer stuk. Wil jij ook profiteren van het toeristenseizoen? Meld je bakkerij dan gratis aan bij TripAdvisor.

Toeristen die op bezoek zijn in een nieuwe streek kennen graag de lekkerste adresjes vooraleer ze ergens binnenwandelen. Ze gaan daarom online op zoek naar eerlijke tips – tips van echte mensen. En die vinden ze vaak op TripAdvisor. Rechtstreeks of via Google, maandelijks surfen maar liefst 260 miljoen (dagjes)toeristen naar de reiswebsite en -app. Logisch dus dat ook Belgische bakkers het platform gebruiken om klanten te werven en te binden met positieve recensies. In drie stappen staat jouw bakkerij erbij:

1. Vraag een vermelding aan

Ga naar www.tripadvisor.nl/owners en controleer of je bakkerij nog niet is aangemeld door een bezoeker. Verschijn je in de lijst? Klik dan op ‘Claim uw bedrijf’. Is dat niet het geval, ga dan verder via de link onder de zoekbalk: ‘Vraag vandaag nog een vermelding aan’.


2. Kies een categorie

TripAdvisor gebruikt vier hoofdcategorieën: hotels, restaurants, attracties en vakantiewoningen. Kies de categorie ‘Restaurant’ en vul je naam en e-mailadres in. Geef aan dat jij de eigenaar bent en vervolledig de adresgegevens van je bakkerij. Klik op ‘Volgende’.
 

3. Vervolledig je gegevens

Beslis hier welke contactgegevens je online wil publiceren. Hoe vollediger, hoe vlotter je gevonden wordt. Selecteer opnieuw ‘Restaurant’ en kies de Belgische en Europese keuken. Daarna geef je een indicatie van je prijzen – een gemiddelde volstaat. Heb je een speciaal assortiment, brunchformule, sta je bekend om een uniek streekproduct … deel dat dan in het omschrijvingsveld. Nu hoef je nog enkel een aantrekkelijke foto te uploaden en je aanvraag is compleet. 

Zodra je op ‘Verzenden’ klikt, wordt je vermelding gereviseerd. Vijf dagen later staat je bakkerij al online. Laat die toeristen maar komen!

 

Positieve recensies verzamel je zo:

  • Zet koffie in je bakkerij
  • Sla de handen in elkaar met een lokale beenhouwer
  • Print eens chocolade
  • Bak slagroomtaarten om mee te gooien
E-mail e-mail Permalink permalink
Tweet tweet Share share Share share

Ook interessant

Lente in de lucht en op je bord Match me-quiz: met welke bloem bak jíj op je best? Party-broodjes aan de feestdis met Kerstmis Troostbrood: comfortfood voor gure herfstdagen Hartige Halloween-hapjes met Sanis Geen BBQ zonder heerlijk wit stokbrood! Zonne-energie opladen met pitten & zaden Feiten en fabels over granen Lente-lunch met Linea, Formavit en Floraplus Bonjour, les baguettes: Frans stokbrood ontbloot
A company of the
CERES

Ceres gelooft in de toekomst van artisanale bakkers en bloemverwerkende bedrijven die kiezen voor kwaliteit, authenticiteit, gezondheid en duurzaamheid. Daarom willen wij je ondersteunen met aangepaste producten en een omkadering die je helpt om concurrentieel te blijven en de tevredenheid van je klanten te vrijwaren.

Menu
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Bestel
Contact
  • Contact
  • Voorwaarden
  • Privacy
  • Cookies
Partners

  • Aspirant baker
  • Ambassadeurs du Pain.be

SCHRIJF JE NU IN OP ONZE NIEUWSBRIEF
CERESPECIAL