• HOME
  • WIE ZIJN WIJ
    • WAAR WE VOOR STAAN
    • HISTORIEK
    • WAT KAN CERES VOOR JOU DOEN
  • WAT DOEN WE
    • PRODUCTIE EN KWALITEIT
      • PRODUCTIEPROCES
      • BIJPRODUCTEN
      • KWALITEIT EN KWALITEITSCONTROLE
      • ONDERZOEK EN ONTWIKKELING
    • ONZE PRODUCTEN
      • ASSORTIMENT
    • WORKSHOPS
    • ONDERSTEUNING VOOR DE INDUSTRIËLE KLANT
      • TECHNISCHE EN COMMERCIËLE ONDERSTEUNING
  • NIEUWS
  • BOETIEK
  • CONTACT
  • HELP
  • BESTEL
  • CERESPECIAL
  • VOORWAARDEN
  • FR
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Contact
|
  • NL
  • FR
Bestel Facebook Zoeken
  • www.ceres.be
  • / Nieuws

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE LAATSTE NIEUWTJES!

Terug naar nieuws
.

Naar Parijs voor Europain 2020

Nieuws - Professionals - Actua

Richt je ogen op Parijs. Binnen ruim een maand vindt daar Europain 2020 plaats, een absolute hoogmis binnen de bakkerswereld. Europain 2020 is een beurs waar bijna 500 leveranciers, bakkerscholen, voedingsmerken... zich voorstellen aan 52 000 bezoekers uit de sector - en nog meer.

 

Wat kan je verwachten op Europain 2020?

Europain wil deze editie meer dan ooit een katalysator zijn voor bakkerszaken. De beurs presenteert een hele reeks activiteiten die kennis en praktische tools combineren om artisanale bakkers, broodjeszaken, confiseries, banketbakkerijen, traiteurzaken, groothandels en meer te steunen in hun ontwikkeling. Zo kan je op Europain 2020 deelnemen aan Business Meetings die klanten en bakkers, leveranciers en ondernemers met elkaar in contact brengen; of de Start-Up Pool bezoeken voor digitale oplossingen en ongeziene vernieuwing in de Food Tech.

Een belangrijke nieuwigheid op Europain 2020 wordt de Boulangerie du Futur, een laboratorium voor de toekomst van productie, catering en verkoop binnen de bakkerswereld. In samenwerking met de prestigieuze koksschool Le Cordon Bleu en het toonaangevende marketingagentschap voor gastronomie Sylvie Amar & Partners stelt Europain innovaties voor op het vlak van klantvriendelijkheid, digitale oplossingen en snacking.

Combineer je graag werk en plezier? Nog een primeur op de Europese bakkersbeurs zijn de Baking Tours, rondleidingen door Parijs - voor internationale en Franse bezoekers - langs bakkerijen met een origineel concept en opmerkelijke patissiers.

Tot slot is Europain 2020 het toneel voor de Coupe du Monde de la Boulangerie en Coupe Europe de la Pâtisserie. In de wereldbeker voor bakkerijen nemen finalistenteams uit twaalf landen het tegen elkaar op om het beste ‘stok- en wereldbrood’, ‘fijn gebak’ en ‘pronkstuk’ te bakken. De Europese patisseriebeker wordt een spectaculaire show van patissiers die strijden om een plek in de wereldbeker (Lyon, 2021).

 

Europain 2020 bezoeken kan nog. Koop je badge online (€50) en krijg toegang tot het vierdaagse festival van 11 tot en met 14 januari 2020 in Paris Expo (Porte de Versailles, Parijs). Profitez-en!

 

Bronnen: europain.com

E-mail e-mail Permalink permalink
Tweet tweet Share share Share share

Ook interessant

Lente in de lucht en op je bord Broodtrends 2025: om je tanden in te zetten De nieuwbakken oogst 2024 Welkom, winter! Warme tips voor koude dagen in je bakkerij Van graan tot glorie met Ceres-bloem Bonjour, les baguettes: Frans stokbrood ontbloot Voor elke broodtrend de juiste blend! ‘Brood, goed verhaal’-campagne smaakt naar meer Van gezondigd naar gezond met Formavit & Linea Dit zijn de versbakken bakkerij- & patisserietrends 2024
A company of the
CERES

Ceres gelooft in de toekomst van artisanale bakkers en bloemverwerkende bedrijven die kiezen voor kwaliteit, authenticiteit, gezondheid en duurzaamheid. Daarom willen wij je ondersteunen met aangepaste producten en een omkadering die je helpt om concurrentieel te blijven en de tevredenheid van je klanten te vrijwaren.

Menu
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Bestel
Contact
  • Contact
  • Voorwaarden
  • Privacy
  • Cookies
Partners

  • Aspirant baker
  • Ambassadeurs du Pain.be

SCHRIJF JE NU IN OP ONZE NIEUWSBRIEF
CERESPECIAL