• HOME
  • WIE ZIJN WIJ
    • WAAR WE VOOR STAAN
    • HISTORIEK
    • WAT KAN CERES VOOR JOU DOEN
  • WAT DOEN WE
    • PRODUCTIE EN KWALITEIT
      • PRODUCTIEPROCES
      • BIJPRODUCTEN
      • KWALITEIT EN KWALITEITSCONTROLE
      • ONDERZOEK EN ONTWIKKELING
    • ONZE PRODUCTEN
      • ASSORTIMENT
    • WORKSHOPS
    • ONDERSTEUNING VOOR DE INDUSTRIËLE KLANT
      • TECHNISCHE EN COMMERCIËLE ONDERSTEUNING
  • NIEUWS
  • BOETIEK
  • CONTACT
  • HELP
  • BESTEL
  • CERESPECIAL
  • VOORWAARDEN
  • FR
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Contact
|
  • NL
  • FR
Bestel Facebook Zoeken
  • www.ceres.be
  • / Nieuws

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE LAATSTE NIEUWTJES!

Terug naar nieuws
.

Koffiekoeken aan de macht tijdens de week van de ambachtelijke bakker. Heeft jouw bakkerij ook iets speciaals in petto?

Actua - Inspiratie - Tips & Tricks

Bakkers Vlaanderen organiseert voor de tweede keer de Week van de Ambachtelijke Bakker. Al spreken we deze editie misschien beter van de Week van de Koffiekoek!
 

Dit jaar legt bakkersfederatie Bakkers Vlaanderen de focus op koffiekoeken. De campagne loopt van zaterdag 17 oktober tot en met zondag 25 oktober. Het weekend is dan ook hét moment waarop we met z’n allen genieten van een mand vol heerlijke koffiekoeken!

En de populairste koffiekoeken zijn…

Bij Bakkers Vlaanderen lijstten ze alvast de populairste koffiekoeken op. Op de eerste plaats prijkt de chocoladekoek, gevolgd door de boule de Berlin. De appelflap vervolledigt het podium. Eervolle vermeldingen vinden we op plaats 4 en 5 voor de Lange Suisse en de boterkoek. Met deze klassiekers bereik je sowieso al een zeer breed publiek.

 

Trends en inspiratie

Vanuit Ceres steunen we deze campagne uiteraard volop. De lekkerste koffiekoeken vinden we dan ook bij jou, de Warme Bakker! Onlangs deelden we op onze Facebookpagina nog een video waarin we lieten zien hoe je de beste Tricol’OR koffiekoek maakt. Kijk je nog eens mee?

We frissen graag ook enkele trends in de viennoiserie op: een gemarmerde zebracroissant, een kiemkrachtcroissant of unieke vullingen zoals gojibessen of matcha? Leef je hier in om je vervolgens helemaal uit te leven in je atelier.


En je klanten? Die kijken ernaar uit met welke heerlijke klassiekers en spécialekes je hen straks zal verwennen! Maak er een mooie week van.


Speel het promotiefilmpje af in je bakkerij

Download hier het promotiefilmpje en speel het af op je tv-scherm in je bakkerij! Je kan de video opslaan op je PC via de rechtermuisknop > Video opslaan als. 

E-mail e-mail Permalink permalink
Tweet tweet Share share Share share

Ook interessant

Lente in de lucht en op je bord Match me-quiz: met welke bloem bak jíj op je best? Party-broodjes aan de feestdis met Kerstmis Welkom, winter! Warme tips voor koude dagen in je bakkerij Troostbrood: comfortfood voor gure herfstdagen Hartige Halloween-hapjes met Sanis Geen BBQ zonder heerlijk wit stokbrood! Zonne-energie opladen met pitten & zaden Feiten en fabels over granen Lente-lunch met Linea, Formavit en Floraplus
A company of the
CERES

Ceres gelooft in de toekomst van artisanale bakkers en bloemverwerkende bedrijven die kiezen voor kwaliteit, authenticiteit, gezondheid en duurzaamheid. Daarom willen wij je ondersteunen met aangepaste producten en een omkadering die je helpt om concurrentieel te blijven en de tevredenheid van je klanten te vrijwaren.

Menu
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Bestel
Contact
  • Contact
  • Voorwaarden
  • Privacy
  • Cookies
Partners

  • Aspirant baker
  • Ambassadeurs du Pain.be

SCHRIJF JE NU IN OP ONZE NIEUWSBRIEF
CERESPECIAL