• HOME
  • CEREXCLUSIEF
    • Aanmelden
    • Registreren
  • WIE ZIJN WIJ
    • WAAR WE VOOR STAAN
    • HISTORIEK
    • WAT KAN CERES VOOR JOU DOEN
  • WAT DOEN WE
    • PRODUCTIE EN KWALITEIT
      • PRODUCTIEPROCES
      • BIJPRODUCTEN
      • KWALITEIT EN KWALITEITSCONTROLE
      • ONDERZOEK EN ONTWIKKELING
    • ONZE PRODUCTEN
      • ASSORTIMENT
      • HET SEIZOENTJE
    • WORKSHOPS
    • ONDERSTEUNING VOOR DE ARTISANALE BAKKER
      • DE WARME BAKKER
      • ADVIES OP MAAT
      • ONDERNEMINGSADVIES
      • BAKTECHNISCHE ONDERSTEUNING
    • ONDERSTEUNING VOOR DE INDUSTRIËLE KLANT
      • TECHNISCHE EN COMMERCIËLE ONDERSTEUNING
  • NIEUWS
  • BOETIEK
  • CONTACT
  • HELP
  • BAKKER WORDEN
  • BESTEL
  • CERESPECIAL
  • VOORWAARDEN
  • FR
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Contact
|
  • NL
  • FR
Bestel
CEREXCLUSIEF
  • CEREXCLUSIEF
  • Aanmelden
  • Registreren
Facebook Zoeken
  • www.ceres.be
  • / Nieuws

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE LAATSTE NIEUWTJES!

Terug naar nieuws
.

Trends in de bakkerij: leg pure klasse in je rekken

Ceres - Actua - Inspiratie - Marketing

Lokaal, puur, glutenvrij, vol smaak… Het zijn voedingstrends waar je klant anno 2020 naar vraagt. Om volop te kunnen inspelen op die trends, organiseerden we vanuit CERES verschillende productsessies onder de noemer ‘Heerlijk Creatief’. Vandaag gaan we nog eens dieper in op de vraag naar puurheid.
 

Puur natuur

Hoe natuurlijker je je producten maakt, hoe meer ze worden gesmaakt. Authenticiteit en vakmanschap werden de voorbije jaren steeds belangrijker voor de almaar bewuster wordende consument. Een consument die weet wat puur en ambachtelijk is. En daar horen additieven, verbeteraars en E-nummers niet bij.

Bij CERES werd daarom het CEREPURE-label ontwikkeld. Voor jou als bakker de garantie op puur meel. In de video’s hieronder delen onze proefbakkers enkele bereidingstips om heerlijke CEREPURE-pareltjes uit de oven te toveren.

 

Floraplus

Met Floraplus kies je voor een royaal smaak- en geurfeest dankzij de typische zachte haversmaak en het parfum van hazelnoot. Kortom: bijzondere aroma’s verstopt achter een heerlijk knapperige korst.

Ga nog een stapje verder met Floraplus door er kandijsuiker aan toe te voegen.

Bio brood

Hoe maak je het beste bio witbrood? Voeg zuurdesem toe, geef de doorslag en werk het geheel mooi af!

Of ga je dit keer voor een bio meergranenbrood?

MBZ Stokbrood

Uiteraard kan je met ons pure meel ook aan de slag om een lekker stokbroodje te creëren, zoals het MBZ stokbrood dat onze proefbakkers in onderstaande video uit de oven halen.

Het volledige assortiment van CERES vind je hier: wit, grijs, bio, CEREPURE, Tricol’OR, Deco…

 

Hoe je kan inspelen op de trend ‘Smaak’, ontdek je hier:

Trends in de bakkerij: samen (s)maken we het verschil

E-mail e-mail Permalink permalink
Tweet tweet Share share Share share

Ook interessant

De vaccinatiecampagne: enkele praktische vragen op een rijtje Aan de slag met puur meel, zonder additieven Er zit meer in je broodzak dan je denkt: pak uit met je verpakking De vezelrijke kracht van het Ceres-gamma Trends in de bakkerij: bak jij al glutenvrij? Trends in de bakkerij: lokaal is het nieuwe normaal Deze 5 artikels uit 2020 konden jullie het meest bekoren Digitaal en toch lokaal: online brood verkopen meer dan ooit in de lift To bio or not to bio. Wanneer spreken we over biologisch brood? Bakkersverhaal: aan creativiteit geen gebrek bij Jurgen Van Parijs
CERES

Ceres gelooft in de toekomst van artisanale bakkers die kiezen voor kwaliteit, authenticiteit, gezondheid en duurzaamheid. Daarom willen wij je ondersteunen met aangepaste producten en een omkadering die je helpt om concurrentieel te blijven en de tevredenheid van je klanten te vrijwaren.

Moulins Soufflet
Menu
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Bestel
Contact
  • Contact
  • Voorwaarden
  • Privacy
  • Cookies
Partners

  • De Warme Bakker
  • Aspirant baker
  • Brood & Gezondheid
  • QNH
  • FoodDESK

SCHRIJF JE NU IN OP ONZE NIEUWSBRIEF
CERESPECIAL