• HOME
  • CEREXCLUSIEF
    • Aanmelden
    • Registreren
  • WIE ZIJN WIJ
    • WAAR WE VOOR STAAN
    • HISTORIEK
    • WAT KAN CERES VOOR JOU DOEN
  • WAT DOEN WE
    • PRODUCTIE EN KWALITEIT
      • PRODUCTIEPROCES
      • BIJPRODUCTEN
      • KWALITEIT EN KWALITEITSCONTROLE
      • ONDERZOEK EN ONTWIKKELING
    • ONZE PRODUCTEN
      • ASSORTIMENT
      • HET SEIZOENTJE
    • WORKSHOPS
    • ONDERSTEUNING VOOR DE ARTISANALE BAKKER
      • DE WARME BAKKER
      • ADVIES OP MAAT
      • ONDERNEMINGSADVIES
      • BAKTECHNISCHE ONDERSTEUNING
    • ONDERSTEUNING VOOR DE INDUSTRIËLE KLANT
      • TECHNISCHE EN COMMERCIËLE ONDERSTEUNING
  • NIEUWS
  • BOETIEK
  • CONTACT
  • HELP
  • BAKKER WORDEN
  • BESTEL
  • CERESPECIAL
  • VOORWAARDEN
  • FR
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Contact
|
  • NL
  • FR
Bestel
CEREXCLUSIEF
  • CEREXCLUSIEF
  • Aanmelden
  • Registreren
Facebook Zoeken
  • www.ceres.be
  • / Nieuws

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE LAATSTE NIEUWTJES!

Terug naar nieuws
.

Formavit, vitaliteit in een broodje

Nieuws - Professionals - Ceres - Actua

Ja, het is weer zover! Een nieuwe bloemsoort om jouw klanten extra in de watten te leggen. Formavit, voor een fitter en vitaler leven.

 

Meer vezels, minder koolhydraten

Voor dit heerlijke nieuwe broodje vervingen we een deel van het tarwemeel door soja. Resultaat? Een smaakbom rijk aan vezels, boordevol proteïnen en minder koolhydraten.

 

Enkele gezonde voordelen:

  • Meer vezels, dus ideaal voor de gezonde werking van de darmen
  • Minder koolhydraten, dus zalig genieten zonder schuldgevoel
  • Boordevol proteïnen, ideaal voor zij die fit en sportief door het leven willen gaan

 

Nog gezonder met deze Formavit receptjes:

  • Formavit met geitenkaas en ansjovis
  • Club sandwich met kip
  • Broodje met gerookt hammetje en tartaar

 

Je klanten omverblazen met een heerlijk, vitaal broodje? Haal dan snel Formavit in je bakkerij!

E-mail e-mail Permalink permalink
Tweet tweet Share share Share share

Ook interessant

3 x origineel gebak voor valentijn MARC STASSIN: EEN VETERAAN VAN VELE OORLOGEN Dit zijn de bakkerstrends voor 2022 De week van het brood: volkoren in de kijker DIT ZIJN DE 5 MEEST GELEZEN CERES ARTIKELS VAN 2021 Bakken zin in 2022 In vorm voor kerst Consumptiecheques? Ook interessant voor jou! Echt brood: dat moet op een bord Vegan patisserie: deze ingrediënten moet je kennen
CERES

Ceres gelooft in de toekomst van artisanale bakkers die kiezen voor kwaliteit, authenticiteit, gezondheid en duurzaamheid. Daarom willen wij je ondersteunen met aangepaste producten en een omkadering die je helpt om concurrentieel te blijven en de tevredenheid van je klanten te vrijwaren.

Moulins Soufflet
Menu
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Bestel
Contact
  • Contact
  • Voorwaarden
  • Privacy
  • Cookies
Partners

  • De Warme Bakker
  • Aspirant baker
  • Brood & Gezondheid
  • QNH
  • FoodDESK

SCHRIJF JE NU IN OP ONZE NIEUWSBRIEF
CERESPECIAL