De gezelligste dagen van het jaar komen er weer aan. Verras je klanten dit jaar met brood met een feestelijke twist. Wij verzamelden drie toepasselijke broodvormen voor een gezellig diner. Dat geeft het kerstbuffet net dat tikkeltje meer.
Broodjes om smakelijk in de soep te doppen of de laatste restjes saus mee op te nemen, die zijn onmisbaar aan de feesttafel. Een krokant stokbrood is daar ideaal voor, maar laat je klanten dit jaar ook kiezen voor breekbrood in de vorm van een kerstboom. Feestelijk, origineel en lekker: dat zijn drie checks.
Eenvoudig, maar zo lekker: focaccia brengt een streepje zon aan de kersttafel. Versierd met kerstomaatjes, mozzarella en rozemarijn tover je dit zuiders broodje om tot een kerstkrans look-a-like. Ideaal om te serveren als aperitief bij een paar lekkere dips.
Een dessert dat alle harten verwarmt, dat is dit heerlijke kaneelbrood. Het ronde deeg verdeel je in verschillende strengen. Die draai je en zo creëer je een sneeuwvlokvorm. Bestrooi met nog wat bloemsuiker en dit stemmige afsluitertje van het kerstdiner lijkt wel recht uit het atelier van de kerstman te komen.