• HOME
  • WIE ZIJN WIJ
    • WAAR WE VOOR STAAN
    • HISTORIEK
    • WAT KAN CERES VOOR JOU DOEN
  • WAT DOEN WE
    • PRODUCTIE EN KWALITEIT
      • PRODUCTIEPROCES
      • BIJPRODUCTEN
      • KWALITEIT EN KWALITEITSCONTROLE
      • ONDERZOEK EN ONTWIKKELING
    • ONZE PRODUCTEN
      • ASSORTIMENT
    • WORKSHOPS
    • ONDERSTEUNING VOOR DE INDUSTRIËLE KLANT
      • TECHNISCHE EN COMMERCIËLE ONDERSTEUNING
  • NIEUWS
  • BOETIEK
  • CONTACT
  • HELP
  • BESTEL
  • CERESPECIAL
  • VOORWAARDEN
  • FR
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Contact
|
  • NL
  • FR
Bestel Facebook Zoeken
  • www.ceres.be
  • / Nieuws

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE LAATSTE NIEUWTJES!

Terug naar nieuws
.

In vorm voor kerst

Nieuws - Ceres - Actua

De gezelligste dagen van het jaar komen er weer aan. Verras je klanten dit jaar met brood met een feestelijke twist. Wij verzamelden drie toepasselijke broodvormen voor een gezellig diner. Dat geeft het kerstbuffet net dat tikkeltje meer. 

 

Een boom van een breekbrood

Broodjes om smakelijk in de soep te doppen of de laatste restjes saus mee op te nemen, die zijn onmisbaar aan de feesttafel. Een krokant stokbrood is daar ideaal voor, maar laat je klanten dit jaar ook kiezen voor breekbrood in de vorm van een kerstboom. Feestelijk, origineel en lekker: dat zijn drie checks.


Focaccia om door een ringetje te halen

Eenvoudig, maar zo lekker: focaccia brengt een streepje zon aan de kersttafel. Versierd met kerstomaatjes, mozzarella en rozemarijn tover je dit zuiders broodje om tot een kerstkrans look-a-like. Ideaal om te serveren als aperitief bij een paar lekkere dips.

 

Een vlokje kaneelbrood 

Een dessert dat alle harten verwarmt, dat is dit heerlijke kaneelbrood. Het ronde deeg verdeel je in verschillende strengen. Die draai je en zo creëer je een sneeuwvlokvorm. Bestrooi met nog wat bloemsuiker en dit stemmige afsluitertje van het kerstdiner lijkt wel recht uit het atelier van de kerstman te komen.

E-mail e-mail Permalink permalink
Tweet tweet Share share Share share

Ook interessant

Lente in de lucht en op je bord Broodtrends 2025: om je tanden in te zetten De nieuwbakken oogst 2024 Van graan tot glorie met Ceres-bloem Bonjour, les baguettes: Frans stokbrood ontbloot Voor elke broodtrend de juiste blend! ‘Brood, goed verhaal’-campagne smaakt naar meer Van gezondigd naar gezond met Formavit & Linea Dit zijn de versbakken bakkerij- & patisserietrends 2024 8 x Frans brood op de plank
A company of the
CERES

Ceres gelooft in de toekomst van artisanale bakkers en bloemverwerkende bedrijven die kiezen voor kwaliteit, authenticiteit, gezondheid en duurzaamheid. Daarom willen wij je ondersteunen met aangepaste producten en een omkadering die je helpt om concurrentieel te blijven en de tevredenheid van je klanten te vrijwaren.

Menu
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Bestel
Contact
  • Contact
  • Voorwaarden
  • Privacy
  • Cookies
Partners

  • Aspirant baker
  • Ambassadeurs du Pain.be

SCHRIJF JE NU IN OP ONZE NIEUWSBRIEF
CERESPECIAL