• HOME
  • WIE ZIJN WIJ
    • WAAR WE VOOR STAAN
    • HISTORIEK
    • WAT KAN CERES VOOR JOU DOEN
  • WAT DOEN WE
    • PRODUCTIE EN KWALITEIT
      • PRODUCTIEPROCES
      • BIJPRODUCTEN
      • KWALITEIT EN KWALITEITSCONTROLE
      • ONDERZOEK EN ONTWIKKELING
    • ONZE PRODUCTEN
      • ASSORTIMENT
    • WORKSHOPS
    • ONDERSTEUNING VOOR DE INDUSTRIËLE KLANT
      • TECHNISCHE EN COMMERCIËLE ONDERSTEUNING
  • NIEUWS
  • BOETIEK
  • CONTACT
  • HELP
  • BESTEL
  • CERESPECIAL
  • VOORWAARDEN
  • FR
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Contact
|
  • NL
  • FR
Bestel Facebook Zoeken
  • www.ceres.be
  • / Nieuws

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE LAATSTE NIEUWTJES!

Terug naar nieuws
.

DIT ZIJN DE 5 MEEST GELEZEN CERES ARTIKELS VAN 2021

Nieuws - Ceres - Actua

1. Uitpakken met verpakking

Met je broodzak kan je heel wat kanten op. Kies je voor neutraal of kies je voor de kleuren van je logo? Zet je er een boodschap op voor je klanten, of je openingsuren? Er zijn zoveel mogelijkheden voor de verpakking van je producten en in dit artikel geven we je enkele tips.

2. Vertegenwoordiger in de kijker: Philip Daems

‘Monsieur Philip’ is een referentie in de Brusselse bakkerswereld. Maar dat was niet altijd zo. Toen Philip Daems als vertegenwoordiger aan de slag ging bij Ceres, was hij naar eigen zeggen nog jong en beïnvloedbaar. We leerden hem beter kennen in dit interview.

3. Brood zorgt tijdens de Ramadan voor vezels

De Ramadan is elk jaar weer een periode van intens vasten. Dat kan heel zwaar zijn voor je lichaam. Het is dus erg belangrijk dat je voldoende vezels en vitaminen binnenkrijgt. Brood kan daarbij helpen. We zetten daarom de vezelrijke broden uit ons Ceres-gamma in de kijker. 

4. Bakker is een knelpuntberoep

Wist je dat bakker een knelpuntberoep is? Sinds vorig jaar staat bakker op de lijst van VDAB met alle knelpuntberoepen. Ook in Wallonië duikt jouw beroep op in die lijst. Hoe komt dat en wat betekent het precies? Dat zochten we uit in dit artikel.

5. Heerlijk om iedereen terug te zien op Broodway

Naar het einde van 2021 toe, mochten we elkaar opnieuw ontmoeten op Broodway. En dat was heerlijk! We genoten van de gesprekken en kregen weer volop inspiratie. Ook jij genoot er duidelijk van, want het verslag van dit evenement werd gretig gelezen. 

 

Heb je suggesties voor artikels in 2022? Laat ons weten wat jij wil lezen via jouw vertegenwoordiger of een reactie op Facebook. Misschien komt jouw onderwerp dan snel aan bod!

E-mail e-mail Permalink permalink
Tweet tweet Share share Share share

Ook interessant

Lente in de lucht en op je bord Broodtrends 2025: om je tanden in te zetten De nieuwbakken oogst 2024 Van graan tot glorie met Ceres-bloem Bonjour, les baguettes: Frans stokbrood ontbloot Voor elke broodtrend de juiste blend! ‘Brood, goed verhaal’-campagne smaakt naar meer Van gezondigd naar gezond met Formavit & Linea Dit zijn de versbakken bakkerij- & patisserietrends 2024 8 x Frans brood op de plank
A company of the
CERES

Ceres gelooft in de toekomst van artisanale bakkers en bloemverwerkende bedrijven die kiezen voor kwaliteit, authenticiteit, gezondheid en duurzaamheid. Daarom willen wij je ondersteunen met aangepaste producten en een omkadering die je helpt om concurrentieel te blijven en de tevredenheid van je klanten te vrijwaren.

Menu
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Bestel
Contact
  • Contact
  • Voorwaarden
  • Privacy
  • Cookies
Partners

  • Aspirant baker
  • Ambassadeurs du Pain.be

SCHRIJF JE NU IN OP ONZE NIEUWSBRIEF
CERESPECIAL