• HOME
  • WIE ZIJN WIJ
    • WAAR WE VOOR STAAN
    • HISTORIEK
    • WAT KAN CERES VOOR JOU DOEN
  • WAT DOEN WE
    • PRODUCTIE EN KWALITEIT
      • PRODUCTIEPROCES
      • BIJPRODUCTEN
      • KWALITEIT EN KWALITEITSCONTROLE
      • ONDERZOEK EN ONTWIKKELING
    • ONZE PRODUCTEN
      • ASSORTIMENT
    • WORKSHOPS
    • ONDERSTEUNING VOOR DE INDUSTRIËLE KLANT
      • TECHNISCHE EN COMMERCIËLE ONDERSTEUNING
  • NIEUWS
  • BOETIEK
  • CONTACT
  • HELP
  • BESTEL
  • CERESPECIAL
  • VOORWAARDEN
  • FR
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Contact
|
  • NL
  • FR
Bestel Facebook Zoeken
  • www.ceres.be
  • / Nieuws

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE LAATSTE NIEUWTJES!

Terug naar nieuws
.

3 bakkerstrends voor de zomer

Nieuws - Ceres - Actua

De zomer staat voor veel klanten gelijk aan ontspannen, genieten en nieuwe dingen ontdekken. Als bakker kan je daar volop op inspelen. Hou deze drie trends in het achterhoofd om je klanten de beste zomerervaring te bezorgen.
 

Trend 1: betaalbaar genieten

Wat is er heerlijker in de zomer dan buiten te genieten van lekker eten en drinken? Als bakker kan je je klanten een gezellig terras aanbieden waar ze een koffie kunnen drinken terwijl ze een heerlijk stukje taart eten.

Geen ruimte voor een terras? Bied een take-away assortiment aan. Denk aan ontbijtboxen, belegde broodjes en koffie om mee te nemen. Je klanten kunnen volop genieten van hun guilty pleasure, terwijl het hen geen gat in de portemonnee kost.  

Trend 2: een twist aan zoete favorieten

Een verfrissend ijsje bij warme temperaturen, daar gaan veel mensen voor in de rij staan. Steeds meer bakkers bieden ijs aan in de zomer. Het is een mooie extra tijdens de sowieso al rustigere zomermaanden.

Een andere zoete zonde die een comeback maakt is de donut. Maar wist je dat je de twee ook kan combineren? Check zeker eens dit recept voor een donut-ijssandwich. Dat is pas een beleving waar je klanten voor blijven terugkomen. 

Trend 3: broodje barbecue

Bij barbecue denk je niet meteen aan brood, maar het kan het zeker naar een hoger niveau tillen. Speciale broodjes voor burgers of haute dogs, specifieke stokbroden of kruidige focaccia’s. Ze vormen de ideale aanvulling op elk bak- en braadfestijn.

Ga nog een stapje verder en sla de handen in elkaar met de slager om de hoek. Zo kunnen jullie samen een compleet barbecuepakket aanbieden. Je klanten hebben dan meteen alles in huis om hun eigen premium hamburgers of pulled pork broodjes te maken.

De zomer wordt heerlijk!

E-mail e-mail Permalink permalink
Tweet tweet Share share Share share

Ook interessant

Lente in de lucht en op je bord Broodtrends 2025: om je tanden in te zetten De nieuwbakken oogst 2024 Van graan tot glorie met Ceres-bloem Bonjour, les baguettes: Frans stokbrood ontbloot Voor elke broodtrend de juiste blend! ‘Brood, goed verhaal’-campagne smaakt naar meer Van gezondigd naar gezond met Formavit & Linea Dit zijn de versbakken bakkerij- & patisserietrends 2024 8 x Frans brood op de plank
A company of the
CERES

Ceres gelooft in de toekomst van artisanale bakkers en bloemverwerkende bedrijven die kiezen voor kwaliteit, authenticiteit, gezondheid en duurzaamheid. Daarom willen wij je ondersteunen met aangepaste producten en een omkadering die je helpt om concurrentieel te blijven en de tevredenheid van je klanten te vrijwaren.

Menu
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Bestel
Contact
  • Contact
  • Voorwaarden
  • Privacy
  • Cookies
Partners

  • Aspirant baker
  • Ambassadeurs du Pain.be

SCHRIJF JE NU IN OP ONZE NIEUWSBRIEF
CERESPECIAL