• HOME
  • WIE ZIJN WIJ
    • WAAR WE VOOR STAAN
    • HISTORIEK
    • WAT KAN CERES VOOR JOU DOEN
  • WAT DOEN WE
    • PRODUCTIE EN KWALITEIT
      • PRODUCTIEPROCES
      • BIJPRODUCTEN
      • KWALITEIT EN KWALITEITSCONTROLE
      • ONDERZOEK EN ONTWIKKELING
    • ONZE PRODUCTEN
      • ASSORTIMENT
    • WORKSHOPS
    • ONDERSTEUNING VOOR DE INDUSTRIËLE KLANT
      • TECHNISCHE EN COMMERCIËLE ONDERSTEUNING
  • NIEUWS
  • BOETIEK
  • CONTACT
  • HELP
  • BESTEL
  • CERESPECIAL
  • VOORWAARDEN
  • FR
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Contact
|
  • NL
  • FR
Bestel Facebook Zoeken
  • www.ceres.be
  • / Nieuws

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE LAATSTE NIEUWTJES!

Terug naar nieuws
.

ANALYSE VAN NIEUWE TARWEOOGST 2022

Actua

De nieuwe tarweoogst van 2022 in Frankrijk, Duitsland en België is binnen. Verandert de bloem daardoor en moet je je bakproces aanpassen? Wij gingen het voor je na.

Het Ceres Contact Center brengt ons zoals elk jaar op de hoogte van de eerste analyses en bakproeven van de nieuwe tarweoogst. Het rendement per hectare is ook dit jaar opnieuw hoger dan voorgaande jaren.

Dit zijn de andere bevindingen van onze proefbakkers en laboranten:

Bakeigenschappen tarweoogst 2022

·       Wateropname: stabiel

·       Kneedtijden: blijven dezelfde en hoef je voorlopig niet aan te passen

·       Deeggevoel: soepelere afkneding en licht kleverig

·       Rijstijd: de deegconsistentie is correct tijdens rijstijden en er is vrij goede deegontwikkeling

 

Meer updates online en op Facebook

Ondertussen mengen we de nieuwe oogst geleidelijk aan in, en doen we verdere analyses en testen. Nieuwe resultaten lees je als eerste op www.ceres.be en op onze Facebookpagina.

E-mail e-mail Permalink permalink
Tweet tweet Share share Share share

Ook interessant

Lente in de lucht en op je bord Bonjour, les baguettes: Frans stokbrood ontbloot ‘Brood, goed verhaal’-campagne smaakt naar meer Van gezondigd naar gezond met Formavit & Linea Dit zijn de versbakken bakkerij- & patisserietrends 2024 8 x Frans brood op de plank Haver, jouw duurzame held 5x scoren met volkoren Vive la viennoiserie: breng Parijs naar je bakkerij! Tarweoogst 2023: bak-proof!
A company of the
CERES

Ceres gelooft in de toekomst van artisanale bakkers en bloemverwerkende bedrijven die kiezen voor kwaliteit, authenticiteit, gezondheid en duurzaamheid. Daarom willen wij je ondersteunen met aangepaste producten en een omkadering die je helpt om concurrentieel te blijven en de tevredenheid van je klanten te vrijwaren.

Menu
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Bestel
Contact
  • Contact
  • Voorwaarden
  • Privacy
  • Cookies
Partners

  • Aspirant baker
  • Ambassadeurs du Pain.be

SCHRIJF JE NU IN OP ONZE NIEUWSBRIEF
CERESPECIAL