• HOME
  • WIE ZIJN WIJ
    • WAAR WE VOOR STAAN
    • HISTORIEK
    • WAT KAN CERES VOOR JOU DOEN
  • WAT DOEN WE
    • PRODUCTIE EN KWALITEIT
      • PRODUCTIEPROCES
      • BIJPRODUCTEN
      • KWALITEIT EN KWALITEITSCONTROLE
      • ONDERZOEK EN ONTWIKKELING
    • ONZE PRODUCTEN
      • ASSORTIMENT
    • WORKSHOPS
    • ONDERSTEUNING VOOR DE INDUSTRIËLE KLANT
      • TECHNISCHE EN COMMERCIËLE ONDERSTEUNING
  • NIEUWS
  • BOETIEK
  • CONTACT
  • HELP
  • BESTEL
  • CERESPECIAL
  • VOORWAARDEN
  • FR
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Contact
|
  • NL
  • FR
Bestel Facebook Zoeken
  • www.ceres.be
  • / Nieuws

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE LAATSTE NIEUWTJES!

Terug naar nieuws
.

Bakkerstrends voor het eindejaar 2022

Actua

Hoewel het eindejaar een periode is die bol staat van de tradities, willen mensen ook eens uitpakken met iets nieuws en origineels. Verrassende desserts en gebak zijn ideaal om te scoren bij de andere tafelgasten. Ceres verzamelde enkele trends waarmee jij jouw gebak dat niveautje hoger tilt. 

 

Klassiekers met een twist

Een kerststronk, een kerststol of een cougnou, het zijn alle drie klassiekers die niet mogen ontbreken in je eindjaarsassortiment. Maar, door er een eigentijdse draai aan te geven kan je jouw klanten blijven verrassen. Ga voor verrassende vormen en originele smaken. Geen inspiratie? Onze proefbakkers delen hun tips. 

 

Kleiner is groots

Logge taarten zijn uit. Klanten zijn meer en meer geïnteresseerd in kleinere gebakjes. Tijdens de feestdagen wordt er veel gegeten, maar consumenten willen vandaag meer de nadruk leggen op genieten. Dat is voor een bakker best interessant: je kan heel verfijnd werken én je kan je klanten laten proeven van veel meer verschillende smaken. Bovendien ziet zo’n assortiment kleurrijke kleine gebakjes er heel verleidelijk uit. 

 

Gezond en lokaal

Dit is geen nieuwe trend, maar het idee om lokaler en gezonder te eten blijft groeien. Om daaraan tegemoet te komen lanceerde Ceres in september maar liefst vier nieuwe bloemsoorten. Solsana zit boordevol mineralen en vitaminen. Nordic is een ambachtelijk brood met Scandinavische roots. Viva is een goedgevuld, gezond meergranenbrood en Tricol’OR Haver is een voedzaam brood gemaakt van Belgische haver. Keuze genoeg!

Ceres heeft dus alles in huis om van het eindejaar een geslaagde verkoopsperiode te maken. Hulp nodig? Lees deze voorbereidingstips of contacteer jouw vertegenwoordiger voor meer info over ons aanbod.

 

E-mail e-mail Permalink permalink
Tweet tweet Share share Share share

Ook interessant

Lente in de lucht en op je bord Bonjour, les baguettes: Frans stokbrood ontbloot ‘Brood, goed verhaal’-campagne smaakt naar meer Van gezondigd naar gezond met Formavit & Linea Dit zijn de versbakken bakkerij- & patisserietrends 2024 8 x Frans brood op de plank Haver, jouw duurzame held 5x scoren met volkoren Vive la viennoiserie: breng Parijs naar je bakkerij! Tarweoogst 2023: bak-proof!
A company of the
CERES

Ceres gelooft in de toekomst van artisanale bakkers en bloemverwerkende bedrijven die kiezen voor kwaliteit, authenticiteit, gezondheid en duurzaamheid. Daarom willen wij je ondersteunen met aangepaste producten en een omkadering die je helpt om concurrentieel te blijven en de tevredenheid van je klanten te vrijwaren.

Menu
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Bestel
Contact
  • Contact
  • Voorwaarden
  • Privacy
  • Cookies
Partners

  • Aspirant baker
  • Ambassadeurs du Pain.be

SCHRIJF JE NU IN OP ONZE NIEUWSBRIEF
CERESPECIAL