• HOME
  • WIE ZIJN WIJ
    • WAAR WE VOOR STAAN
    • HISTORIEK
    • WAT KAN CERES VOOR JOU DOEN
  • WAT DOEN WE
    • PRODUCTIE EN KWALITEIT
      • PRODUCTIEPROCES
      • BIJPRODUCTEN
      • KWALITEIT EN KWALITEITSCONTROLE
      • ONDERZOEK EN ONTWIKKELING
    • ONZE PRODUCTEN
      • ASSORTIMENT
    • WORKSHOPS
    • ONDERSTEUNING VOOR DE INDUSTRIËLE KLANT
      • TECHNISCHE EN COMMERCIËLE ONDERSTEUNING
  • NIEUWS
  • BOETIEK
  • CONTACT
  • HELP
  • BESTEL
  • CERESPECIAL
  • VOORWAARDEN
  • FR
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Contact
|
  • NL
  • FR
Bestel Facebook Zoeken
  • www.ceres.be
  • / Nieuws

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE LAATSTE NIEUWTJES!

Terug naar nieuws
.

Helemaal in feeststemming

Nieuws - Ceres - Het Seizoentje - Thema - Actie & Promotie

Vanaf nu is de blik gericht op het hoogtepunt van het jaar: de feestperiode. De komende weken vult je toonbank zich met lekkers om de kerstfeesten van je klant nog meer glans te bezorgen. Het belooft een drukke periode te worden die bekroond wordt met een heerlijk samenzijn met familie en vrienden.

Voor de drukte echt losbarst, willen we nog even iets belangrijks kwijt: we willen je graag hartelijk danken voor de trouw het voorbije jaar. Het was een genoegen je onder onze klanten te mogen rekenen. Zo’n mooi én smakelijk jaar, daar kijken we graag even op terug.


Even terugblikken
Het jaar is nog niet helemaal om. Ook de komende weken horen straks ongetwijfeld tot de hoogtepunten van 2015. Maar deze verwezenlijkingen verdienen alvast een eervolle vermelding in ons jaaroverzicht:

  • De lancering van Het Seizoentje Graines de Talmière, een knapperig brood vol gezonde pitten en zaden, met een verfijnde, geroosterde smaak en accenten van honing en noten.
  • Onze website ceres.be kreeg een grondige makeover. Je vindt er vandaag niet alleen ons volledige assortiment en een heleboel recepten, maar ook nieuwtjes, promoacties, onze Boetiek en een unieke Cerexclusief community waar je tips en tricks deelt met je collega’s.
  • Dit jaar gaven we een aantal succesvolle workshops. Een greep uit het aanbod:
    • Festival des Baguettes: aantrekkelijke producten én tevreden klanten? Opzet geslaagd!
    • Les Fleurons de Ceres: een dag boordevol verrassende resultaten. De producten waren in een mum van tijd verdeeld en van de klanten kregen we niets dan enthousiaste reacties.
    • Stokbrodenfestival: een festival met mooie, lekkere producten en bijzonder positieve klanten. De kleine groep stimuleerde een persoonlijke aanpak, wat voor meer betrokkenheid van alle deelnemers zorgde. Voor herhaling vatbaar!
    • Wil je ook graag een workshop bijwonen? Check regelmatig onze workshops via deze link, want er staan ook in 2016 bijzonder boeiende opleidingen gepland!
  • We zijn ook fier dat we sinds 1 juni een nieuwe directeur hebben. Geert Coppieters is een dynamische Belgische bries die door Ceres waait en met heel veel goesting uitkijkt naar de uitdagingen van de toekomst die we samen kunnen aanpakken. Hij is steeds beschikbaar en bereid tot een gesprek om constructief verder te bouwen aan een beter Ceres.
  • Heel wat Warme Bakkers namen deel aan de Dag van de Klant en verwenden hun klanten met onze notitieblokjes. Een leuke attentie die jouw klanten zeker wisten te appreciëren.
  • Ceres wil je bijstaan op alle vlakken, ook op het vlak van promotie, en dat bewijst deze actie: om je klanten te bedanken, kon je intekenen op onze Eindejaarskalenders. Deze mooie, gepersonaliseerde kalenders werden enthousiast besteld door vele Warme Bakkers.
  • Nog een mooie actie die tot het einde van het jaar loopt: wie voor 31/12 bestelt, geniet 10% korting op Mélior Biscuit, een kant-en-klare mix voor je biscuit, roulade of gespoten bodem waarmee je straks de feestdagen goed inzet. Een echte aanrader!


Tot slot nog dit…
We wensen je een bijzonder succesvolle verkoop toe, gevolgd door deugddoende en liefdevolle feestdagen. En natuurlijk kijken we er al naar uit om samen een nieuw jaar in te duiken. Een tipje van de sluier? In 2016 breiden we ons assortiment nog meer uit (later meer daarover!) en zal er opnieuw een Seizoentje verkrijgbaar zijn. Daarnaast staan er heel wat boeiende, leerrijke workshops op til. Over dit en veel meer houden we je uiteraard op de hoogte.

Prettige feesten en tot snel!


Laat van je horen
Verwittig je klanten om tijdig hun eindejaarsbestellingen te doen. Stimuleer je verkoop door een actie te organiseren. Misschien is een minikerstmarkt met je producten een leuk idee? Of beloon je je klanten met een korting wanneer ze voor een bepaalde datum hun bestelling plaatsen? Heb je tips of vragen? Discussieer mee op Cerexclusief.

E-mail e-mail Permalink permalink
Tweet tweet Share share Share share

Ook interessant

Broodtrends 2025: om je tanden in te zetten De nieuwbakken oogst 2024 Van graan tot glorie met Ceres-bloem Bonjour, les baguettes: Frans stokbrood ontbloot Voor elke broodtrend de juiste blend! ‘Brood, goed verhaal’-campagne smaakt naar meer Dit zijn de versbakken bakkerij- & patisserietrends 2024 8 x Frans brood op de plank Bijna Broodway … Laat je bakkerij (zonne)stralen! Verras met 5 luchtige, unieke smaken
A company of the
CERES

Ceres gelooft in de toekomst van artisanale bakkers en bloemverwerkende bedrijven die kiezen voor kwaliteit, authenticiteit, gezondheid en duurzaamheid. Daarom willen wij je ondersteunen met aangepaste producten en een omkadering die je helpt om concurrentieel te blijven en de tevredenheid van je klanten te vrijwaren.

Menu
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Bestel
Contact
  • Contact
  • Voorwaarden
  • Privacy
  • Cookies
Partners

  • Aspirant baker
  • Ambassadeurs du Pain.be

SCHRIJF JE NU IN OP ONZE NIEUWSBRIEF
CERESPECIAL