• HOME
  • WIE ZIJN WIJ
    • WAAR WE VOOR STAAN
    • HISTORIEK
    • WAT KAN CERES VOOR JOU DOEN
  • WAT DOEN WE
    • PRODUCTIE EN KWALITEIT
      • PRODUCTIEPROCES
      • BIJPRODUCTEN
      • KWALITEIT EN KWALITEITSCONTROLE
      • ONDERZOEK EN ONTWIKKELING
    • ONZE PRODUCTEN
      • ASSORTIMENT
    • WORKSHOPS
    • ONDERSTEUNING VOOR DE INDUSTRIËLE KLANT
      • TECHNISCHE EN COMMERCIËLE ONDERSTEUNING
  • NIEUWS
  • BOETIEK
  • CONTACT
  • HELP
  • BESTEL
  • CERESPECIAL
  • VOORWAARDEN
  • FR
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Contact
|
  • NL
  • FR
Bestel Facebook Zoeken
  • www.ceres.be
  • / Nieuws

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE LAATSTE NIEUWTJES!

Terug naar nieuws
.

Verras met 5 luchtige, unieke smaken

Ceres - Thema - Inspiratie

Brood verenigt de vier natuurelementen in zich: graan uit de aarde, water om ingrediënten te mengen, lucht voor een zacht kruim en vuur om het deeg te bakken. In 2023 verkennen we een voor een de mogelijkheden van elk element. Vandaag draait alles rond het element lucht. Stel je open voor deze nieuwe smaken en smullen maar.

Unieke smaken uit de zevende hemel

Lucht, samen met desem: dé basis voor heerlijke, geslaagde broodjes. Bakker Yves Guns ging dan ook gretig aan de slag met dit frisse element. En dankzij zijn expertise en liefde voor heerlijk vers zuurdesembrood bracht hij deze opdracht samen met het Ceres bakkersteam tot een goed (en lekker) einde. Het resultaat? 5 unieke, luchtige smaken, recht uit de zevende hemel.

Houden je klanten van appel en spelt? Of zijn ze meer te vinden voor sesamzaadjes, Griekse kruiden of sinaasappel en chocolade? Wat ze ook kiezen, met onze recepten presenteer je een uitgebreid smakenpalet waarvan ze in de wolken zullen zijn.

Uitpakken maar

Pak uit met deze prachtige creaties. Hieronder vind je er alles over terug. Heldere stappen en enthousiaste tips van onze bakkers, lees je trouwens hier in onze volledige recepten. Veel bakplezier!

 

Cheval Blanc: Brood met havervlokken en geroosterde sesamzaadjes - Met Tricol'OR Haver

 

Bivouac: Appel-speltbrood - Met Bio Spelt Creme T80

 

Mousquet: Stokbrood met basis desem met honing - Met Graine de Talmière

 

Blücher: Brioche met Griekse kruiden en olijfolie - Met Fleuriane

 

Wellington: Sinaasappel- en chocoladebrood - Met Fleuriane

 

Smakelijk!

 

Lees ook:

Element aarde: verras met bloem van eigen bodem

Element water: smaakmakers om van te watertanden

E-mail e-mail Permalink permalink
Tweet tweet Share share Share share

Ook interessant

Match me-quiz: met welke bloem bak jíj op je best? Party-broodjes aan de feestdis met Kerstmis Troostbrood: comfortfood voor gure herfstdagen Hartige Halloween-hapjes met Sanis Van graan tot glorie met Ceres-bloem Geen BBQ zonder heerlijk wit stokbrood! Zonne-energie opladen met pitten & zaden Feiten en fabels over granen Lente-lunch met Linea, Formavit en Floraplus Bonjour, les baguettes: Frans stokbrood ontbloot
A company of the
CERES

Ceres gelooft in de toekomst van artisanale bakkers en bloemverwerkende bedrijven die kiezen voor kwaliteit, authenticiteit, gezondheid en duurzaamheid. Daarom willen wij je ondersteunen met aangepaste producten en een omkadering die je helpt om concurrentieel te blijven en de tevredenheid van je klanten te vrijwaren.

Menu
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Bestel
Contact
  • Contact
  • Voorwaarden
  • Privacy
  • Cookies
Partners

  • Aspirant baker
  • Ambassadeurs du Pain.be

SCHRIJF JE NU IN OP ONZE NIEUWSBRIEF
CERESPECIAL