Brood verenigt de vier natuurelementen in zich: graan uit de aarde, water om ingrediënten te mengen, lucht voor een zacht kruim en vuur om het deeg te bakken. In 2023 verkennen we een voor een de mogelijkheden van elk element. Vandaag draait alles rond het element lucht. Stel je open voor deze nieuwe smaken en smullen maar.
Lucht, samen met desem: dé basis voor heerlijke, geslaagde broodjes. Bakker Yves Guns ging dan ook gretig aan de slag met dit frisse element. En dankzij zijn expertise en liefde voor heerlijk vers zuurdesembrood bracht hij deze opdracht samen met het Ceres bakkersteam tot een goed (en lekker) einde. Het resultaat? 5 unieke, luchtige smaken, recht uit de zevende hemel.
Houden je klanten van appel en spelt? Of zijn ze meer te vinden voor sesamzaadjes, Griekse kruiden of sinaasappel en chocolade? Wat ze ook kiezen, met onze recepten presenteer je een uitgebreid smakenpalet waarvan ze in de wolken zullen zijn.
Pak uit met deze prachtige creaties. Hieronder vind je er alles over terug. Heldere stappen en enthousiaste tips van onze bakkers, lees je trouwens hier in onze volledige recepten. Veel bakplezier!