• HOME
  • WIE ZIJN WIJ
    • WAAR WE VOOR STAAN
    • HISTORIEK
    • WAT KAN CERES VOOR JOU DOEN
  • WAT DOEN WE
    • PRODUCTIE EN KWALITEIT
      • PRODUCTIEPROCES
      • BIJPRODUCTEN
      • KWALITEIT EN KWALITEITSCONTROLE
      • ONDERZOEK EN ONTWIKKELING
    • ONZE PRODUCTEN
      • ASSORTIMENT
    • WORKSHOPS
    • ONDERSTEUNING VOOR DE INDUSTRIËLE KLANT
      • TECHNISCHE EN COMMERCIËLE ONDERSTEUNING
  • NIEUWS
  • BOETIEK
  • CONTACT
  • HELP
  • BESTEL
  • CERESPECIAL
  • VOORWAARDEN
  • FR
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Contact
|
  • NL
  • FR
Bestel Facebook Zoeken
  • www.ceres.be
  • / Nieuws

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE LAATSTE NIEUWTJES!

Terug naar nieuws
.

De drie koningen van Ceres

Nieuws - Professionals - Ceres - Thema

We vieren Driekoningen vandaag. Daarom bieden ‘de wijzen’ van Ceres jou graag iets extra. Nee, geen goud, wierook of mirre. Wel de drie populairste grijze meelsoorten van 2016.


Ambitie om bakkerskoning te worden? Zet dan zeker deze drie meelsoorten op jouw bestellijstje: Tibet (halfbruin en luchtig), Multiplus (donker en vast) en Cereform (heel donker en vast). Veel mensen hebben een boon voor deze grijze meeltoppers, want ze rollen als zoete broodjes over de toonbanken van onze Warme Bakkers.

Interesse? Contacteer jouw vertegenwoordiger voor meer info.


Bekijk de technische fiches en recepten

Ceres

Tibet (grijs classics)

  • Halfbruin
  • Luchtig
  • Fijn poeder met korrel
     

Ceres

Multiplus (grijs specials)

  • Donkerbruin
  • Vast
  • Poeder met stukjes van tarwe en zaden
     

Ceres

Cereform (grijs specials)

  • Heel donkerbruin
  • Vast
  • Poeder met stukjes van tarwe en zaden



Heb jij deze meelsoorten in jouw assortiment? Of welk meel scoort het best in jouw bakkerij? Deel je mening op ons Cerexclusief forum. En lees er ook de reacties van je collega Warme Bakkers.

BewarenBewaren

E-mail e-mail Permalink permalink
Tweet tweet Share share Share share

Ook interessant

Broodtrends 2025: om je tanden in te zetten De nieuwbakken oogst 2024 Welkom, winter! Warme tips voor koude dagen in je bakkerij Van graan tot glorie met Ceres-bloem Bonjour, les baguettes: Frans stokbrood ontbloot Voor elke broodtrend de juiste blend! ‘Brood, goed verhaal’-campagne smaakt naar meer Dit zijn de versbakken bakkerij- & patisserietrends 2024 8 x Frans brood op de plank Bijna Broodway … Laat je bakkerij (zonne)stralen!
A company of the
CERES

Ceres gelooft in de toekomst van artisanale bakkers en bloemverwerkende bedrijven die kiezen voor kwaliteit, authenticiteit, gezondheid en duurzaamheid. Daarom willen wij je ondersteunen met aangepaste producten en een omkadering die je helpt om concurrentieel te blijven en de tevredenheid van je klanten te vrijwaren.

Menu
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Bestel
Contact
  • Contact
  • Voorwaarden
  • Privacy
  • Cookies
Partners

  • Aspirant baker
  • Ambassadeurs du Pain.be

SCHRIJF JE NU IN OP ONZE NIEUWSBRIEF
CERESPECIAL