Bio oogst veel succes. Consumenten kiezen bewust voor eerlijke en natuurlijke producten – en dat geldt ook voor brood. Daarom breidt Ceres haar gamma uit met 7 biologische meelsoorten, waarvan er 5 traditioneel op steen zijn gemalen. Puur, lekker en gezond!
Wie voor biomeel kiest, kiest voor graan van biologische landbouw – geen kunstmest of pesticiden dus. Bovendien bevat biobrood alleen natuurlijke smaak- en textuurverbeteraars – ook geen chemische toevoegingen dus. Het resultaat?
“Een puur en gezond brood met een zachte, verse kruim.”
De Ceres-biomelen bestaan uit biologisch graan. Dit graan wordt traag en traditioneel gemalen op een molensteen. Het resultaat?
“Een rijke, volle graansmaak en extra natuurlijke voedingsstoffen.”
Net als met gewoon meel, maak je met biomeel alle mogelijke soorten, mengelingen en smaken. Ceres selecteerde voor jou zeven biomelen waarmee je alle kanten uit kan. Het resultaat?
“Een assortiment waarvan ook je meest ‘bewuste’ klanten smullen.”
5 voordelen van de Ceres-biomelen
Een biobrood heeft vooral meer water nodig. De ruwere graankorrel absorbeert meer vocht dan klassieke granen. En ook de tweede doorslag is van vitaal belang. Zo krijgt je deeg meer kracht.
> Je vindt alle stappen van het bakproces in deze tien korte instructiefilmpjes.
Contacteer jouw Ceres-vertegenwoordiger. En download hier een presentatie met sfeerbeelden voor in de bakkerij.