• HOME
  • WIE ZIJN WIJ
    • WAAR WE VOOR STAAN
    • HISTORIEK
    • WAT KAN CERES VOOR JOU DOEN
  • WAT DOEN WE
    • PRODUCTIE EN KWALITEIT
      • PRODUCTIEPROCES
      • BIJPRODUCTEN
      • KWALITEIT EN KWALITEITSCONTROLE
      • ONDERZOEK EN ONTWIKKELING
    • ONZE PRODUCTEN
      • ASSORTIMENT
    • WORKSHOPS
    • ONDERSTEUNING VOOR DE INDUSTRIËLE KLANT
      • TECHNISCHE EN COMMERCIËLE ONDERSTEUNING
  • NIEUWS
  • BOETIEK
  • CONTACT
  • HELP
  • BESTEL
  • CERESPECIAL
  • VOORWAARDEN
  • FR
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Contact
|
  • NL
  • FR
Bestel Facebook Zoeken
  • www.ceres.be
  • / Nieuws

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE LAATSTE NIEUWTJES!

Terug naar nieuws
.

Back to basics met biomeel van Ceres

Nieuws - Professionals - Ceres - Actie & Promotie

Bio oogst veel succes. Consumenten kiezen bewust voor eerlijke en natuurlijke producten – en dat geldt ook voor brood. Daarom breidt Ceres haar gamma uit met 7 biologische meelsoorten, waarvan er 5 traditioneel op steen zijn gemalen. Puur, lekker en gezond! 


Wie voor biomeel kiest, kiest voor graan van biologische landbouw – geen kunstmest of pesticiden dus. Bovendien bevat biobrood alleen natuurlijke smaak- en textuurverbeteraars – ook geen chemische toevoegingen dus. Het resultaat? 
 

“Een puur en gezond brood met een zachte, verse kruim.” 

 

Biologisch & op steen gemalen

De Ceres-biomelen bestaan uit biologisch graan. Dit graan wordt traag en traditioneel gemalen op een molensteen. Het resultaat?
 

“Een rijke, volle graansmaak en extra natuurlijke voedingsstoffen.”

 

Net als met gewoon meel, maak je met biomeel alle mogelijke soorten, mengelingen en smaken. Ceres selecteerde voor jou zeven biomelen waarmee je alle kanten uit kan. Het resultaat? 

“Een assortiment waarvan ook je meest ‘bewuste’ klanten smullen.”


5 voordelen van de Ceres-biomelen

  • Traditioneel op molensteen gemalen
  • Meer natuurlijke voedingsstoffen
  • Geen additieven of verbeteraars
  • Lange houdbaarheid
  • Rijke, volle graansmaak

 

Ons Bio-gamma telt 7 meelsoorten

  1. Op steen gemalen tarwemeel – Bio Wit T65
  2. Op steen gemalen tarwemeel – Bio Volkoren T150
  3. Op steen gemalen tarwemeel – Bio Granen & Zaden
  4. Op steen gemalen speltmeel – Bio Spelt Creme T80
  5. Op steen gemalen roggemeel – Bio Rogge T85
  6. Bio Baguépi - Desembrood en Natuurlijk stokbrood
  7. Bio MS T65

Ceres

 

Zo bak je biobrood (instructiefilmpjes)

Een biobrood heeft vooral meer water nodig. De ruwere graankorrel absorbeert meer vocht dan klassieke granen. En ook de tweede doorslag is van vitaal belang. Zo krijgt je deeg meer kracht.

> Je vindt alle stappen van het bakproces in deze tien korte instructiefilmpjes.

 

Meer info of bestellen? 

Contacteer jouw Ceres-vertegenwoordiger. En download hier een presentatie met sfeerbeelden voor in de bakkerij.

E-mail e-mail Permalink permalink
Tweet tweet Share share Share share

Ook interessant

Broodtrends 2025: om je tanden in te zetten De nieuwbakken oogst 2024 Welkom, winter! Warme tips voor koude dagen in je bakkerij Van graan tot glorie met Ceres-bloem Bonjour, les baguettes: Frans stokbrood ontbloot Voor elke broodtrend de juiste blend! ‘Brood, goed verhaal’-campagne smaakt naar meer Dit zijn de versbakken bakkerij- & patisserietrends 2024 8 x Frans brood op de plank Bijna Broodway … Laat je bakkerij (zonne)stralen!
A company of the
CERES

Ceres gelooft in de toekomst van artisanale bakkers en bloemverwerkende bedrijven die kiezen voor kwaliteit, authenticiteit, gezondheid en duurzaamheid. Daarom willen wij je ondersteunen met aangepaste producten en een omkadering die je helpt om concurrentieel te blijven en de tevredenheid van je klanten te vrijwaren.

Menu
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Bestel
Contact
  • Contact
  • Voorwaarden
  • Privacy
  • Cookies
Partners

  • Aspirant baker
  • Ambassadeurs du Pain.be

SCHRIJF JE NU IN OP ONZE NIEUWSBRIEF
CERESPECIAL