Stokbrood is populair, zeker rond de feestdagen – dan mag het wel wat meer zijn. Verwen je klanten met speciaal bereide baguettes. Voeg er heerlijke extra’s aan toe zoals pitten, zaden en granen of noten en rozijnen. Je kunt ook verrassen met een feestelijke vorm zoals een ster.
Welke bloem je hiervoor best gebruikt? Doré, Parisienne en Superbaguette voor Belgisch stokbrood of Fleuriane en Tradition Baguépi voor Frans stokbrood. Onze proefbakkers delen hieronder drie succesrecepten voor feestelijk stokbrood – getest én goedgekeurd.
Confettistokbrood met feestelijke zaadjes | ||
Steek je baguettes in een onweerstaanbaar jasje met een mooie mix van zaden. Doe ze erin en erop voor een feestelijk confetti-effect. Je klanten zullen ervan smullen tijdens de feesten! Bekijk hier het recept van onze proefbakkers. |
Seizoensstokbrood met noten en rozijnen |
||
Scoor met noten en rozijnen. Dit stokbrood tilt elke kaasplank naar een hoger niveau en smaakt ook heerlijk gegrild in de oven – bijvoorbeeld met geitenkaas en een toefje honing. Bekijk hier het recept van onze proefbakkers. |
Sterbrood om gezellig samen te breken |
||
Een stokbrood om samen te delen in de vorm van een ster. Schitterend toch! Leuk voor de kleinsten, maar even hemels voor de grootsten. Bekijk hier het recept van onze proefbakkers. Heb je de smaak te pakken? Experimenteer verder met andere vormen – wat dacht je van een knapperig kerstboombrood? |
Geef jouw stokbroodverkoop een extra boost
Inspireer jouw klanten met feestelijke stokbroodhapjes: deel dit artikel op Facebook of leg de receptjes afgeprint in jouw bakkerij.
Zin in nog feestelijke tips? Ontdek hier meer over gepersonaliseerde boodschappen in hostie en chocolade of over mooie, originele verpakkingen voor jouw producten.
Wil je meer weten, bloem bestellen of extra uitleg van onze proefbakkers? Contacteer jouw vertegenwoordiger.
Bron: Xandrabaktbrood.nl