Uit eigen ervaringen leer je veel. Maar ook uit die van andere bakkers. Hoe uitgebreid maak je jouw assortiment? Welke producten vallen in de smaak? En hoe doe je aan klantenbinding? Ceres vroeg twee op-en-top Warme Bakkers om hun succesverhalen te delen. En die lees je hier.
Bakker Thomas Beersemans richtte samen met zijn vrouw een nieuwe bakkerij op in Arendonk. Al liep dat niet meteen van een leien dakje, ze leerden veel door gewoon te durven en te doen. Daar kan bakker-ondernemer Olivier Brousmiche van meespreken. Op zijn 28ste nam hij zijn eerste bakkerij over in Chimay en intussen managet hij vijf goedlopende bakkerijen.
Benieuwd naar hun verhalen, tips en ervaringen? Ceres kneedt ze voor jou tot een hapklaar lijstje.
Aantal bakkerijen
Assortiment
Service
Communicatie
Succesproducten
Succesformules
Samenwerking met Ceres
Lees je graag het volledige verhaal? Volg hier het interview met starter Thomas Beersemans en het gesprek met bakker Olivier Brousmiche.
Meer succesverhalen van collega-bakkers: