• HOME
  • CEREXCLUSIEF
    • Aanmelden
    • Registreren
  • WIE ZIJN WIJ
    • WAAR WE VOOR STAAN
    • HISTORIEK
    • WAT KAN CERES VOOR JOU DOEN
  • WAT DOEN WE
    • PRODUCTIE EN KWALITEIT
      • PRODUCTIEPROCES
      • BIJPRODUCTEN
      • KWALITEIT EN KWALITEITSCONTROLE
      • ONDERZOEK EN ONTWIKKELING
    • ONZE PRODUCTEN
      • ASSORTIMENT
      • HET SEIZOENTJE
    • WORKSHOPS
    • ONDERSTEUNING VOOR DE ARTISANALE BAKKER
      • DE WARME BAKKER
      • ADVIES OP MAAT
      • ONDERNEMINGSADVIES
      • BAKTECHNISCHE ONDERSTEUNING
    • ONDERSTEUNING VOOR DE INDUSTRIËLE KLANT
      • TECHNISCHE EN COMMERCIËLE ONDERSTEUNING
  • NIEUWS
  • BOETIEK
  • CONTACT
  • HELP
  • BAKKER WORDEN
  • BESTEL
  • CERESPECIAL
  • VOORWAARDEN
  • FR
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Contact
|
  • NL
  • FR
Bestel
CEREXCLUSIEF
  • CEREXCLUSIEF
  • Aanmelden
  • Registreren
Facebook Zoeken
  • www.ceres.be
  • / Nieuws

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE LAATSTE NIEUWTJES!

Terug naar nieuws
.

Nieuw: glutenvrije mix voor bakkers en thuisbakkers

Nieuws - Professionals - Ceres - Thema - Inspiratie

Ceres stopte de glutenvrije mix in een nieuw jasje. De bakmix is nu verkrijgbaar in handige verpakkingen van 5 kg: zo kunnen ook thuisbakkers ermee aan de slag. De mix bestellen ze rechtstreeks bij jou in de winkel.

 

Bereik meer mensen met glutenvrij

Door glutenvrij te bakken, spreek je een nieuwe doelgroep aan. Want wie geen gluten verdraagt, ziet vaak het volledige bakkersassortiment aan zijn neus voorbijgaan.

Mensen die gluten slecht of niet verdragen, mogen geen glutenhoudende producten eten. Doen ze dat wel? Dan reageert hun immuunsysteem en beschadigt het eiwit hun darmwand, met verschillende klachten tot gevolg.

 

Wat zijn gluten?

Gluten zijn eiwitten die je terugvindt in granen zoals tarwe, rogge, spelt, gerst en gort. De eiwitten zorgen ervoor dat je bakkersproducten rijzen en niet inzakken tijdens het bakken. Het zijn de gluten die je deeg zo’n stevige, elastische structuur geven.

Cruciaal zijn de eiwitten niet: met de juiste mix bak je brood, pistolets en andere lekkernijen net zo goed zonder gluten.

 

Veilig glutenvrij

Met de glutenvrije bakmix bak je veilig glutenvrij. Met één zakje mix maak je een resem aan producten:

  • brood
  • pannenkoeken
  • cakejes
  • wafels
  • Biarritz-koekjes
  • profiteroles
  • biscuit

Bekijk alle recepten.

Ceres

Ook voor thuisbakkers

De glutenvrije bakmix is nu ook beschikbaar voor thuisbakkers, dankzij zijn kleinere formaat. De mix bestellen ze – samen met hun glutenvrije cake – rechtstreeks bij jou in de bakkerij.

Meer weten? Ontdek alles over de glutenvrije mix, krijg tips voor glutenvrij bakken en ga meteen aan de slag met de recepten.

 

Of bestel meteen online of bij je vertegenwoordiger.

Ceres

E-mail e-mail Permalink permalink
Tweet tweet Share share Share share

Ook interessant

Bakkersverhaal: Manu Logghe heeft het hart op de juiste plaats Brood en de ramadan: ga voluit voor vezels Ambachtelijkheid en versheid: dé ingrediënten voor succes 5 (+1) tips voor een goede nachtrust Acht bloemsoorten voor een geslaagde lente en zomer Zo maakt Philip Daems het verschil voor jullie als bakkers Tricol’OR, een garantie op een eerlijke producentenprijs De vaccinatiecampagne: enkele praktische vragen op een rijtje Er zit meer in je broodzak dan je denkt: pak uit met je verpakking De vezelrijke kracht van het Ceres-gamma
CERES

Ceres gelooft in de toekomst van artisanale bakkers die kiezen voor kwaliteit, authenticiteit, gezondheid en duurzaamheid. Daarom willen wij je ondersteunen met aangepaste producten en een omkadering die je helpt om concurrentieel te blijven en de tevredenheid van je klanten te vrijwaren.

Moulins Soufflet
Menu
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Bestel
Contact
  • Contact
  • Voorwaarden
  • Privacy
  • Cookies
Partners

  • De Warme Bakker
  • Aspirant baker
  • Brood & Gezondheid
  • QNH
  • FoodDESK

SCHRIJF JE NU IN OP ONZE NIEUWSBRIEF
CERESPECIAL