• HOME
  • CEREXCLUSIEF
    • Aanmelden
    • Registreren
  • WIE ZIJN WIJ
    • WAAR WE VOOR STAAN
    • HISTORIEK
    • WAT KAN CERES VOOR JOU DOEN
  • WAT DOEN WE
    • PRODUCTIE EN KWALITEIT
      • PRODUCTIEPROCES
      • BIJPRODUCTEN
      • KWALITEIT EN KWALITEITSCONTROLE
      • ONDERZOEK EN ONTWIKKELING
    • ONZE PRODUCTEN
      • ASSORTIMENT
      • HET SEIZOENTJE
    • WORKSHOPS
    • ONDERSTEUNING VOOR DE ARTISANALE BAKKER
      • DE WARME BAKKER
      • ADVIES OP MAAT
      • ONDERNEMINGSADVIES
      • BAKTECHNISCHE ONDERSTEUNING
    • ONDERSTEUNING VOOR DE INDUSTRIËLE KLANT
      • TECHNISCHE EN COMMERCIËLE ONDERSTEUNING
  • NIEUWS
  • BOETIEK
  • CONTACT
  • HELP
  • BAKKER WORDEN
  • BESTEL
  • CERESPECIAL
  • VOORWAARDEN
  • FR
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Contact
|
  • NL
  • FR
Bestel
CEREXCLUSIEF
  • CEREXCLUSIEF
  • Aanmelden
  • Registreren
Facebook Zoeken
  • www.ceres.be
  • / Nieuws

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE LAATSTE NIEUWTJES!

Terug naar nieuws
.

Trends in de bakkerij: samen (s)maken we het verschil!

Nieuws - Ceres - Inspiratie - Tips & Tricks

Lokaal, puur, glutenvrij, vol smaak… Het zijn voedingstrends waar je klant anno 2020 naar vraagt. Om volop te kunnen inspelen op die trends, organiseerden we vanuit CERES verschillende productsessies onder de noemer ‘Heerlijk Creatief’. Vandaag gaan we nog eens dieper in op de vraag naar extra smaak. En dat doen we met Belgrana.
 

Wit met pit

Meer dan ooit gaan we als consumenten op zoek naar iets extra’s, proberen ze eens iets nieuws, zoeken ze een lekkere variatie op wat ze goed kennen. Daar pikt Belgrana perfect op in: een pittig meel, waar je wit brood met nét dat tikkeltje meer mee maakt.

Dankzij de unieke samenstelling heeft Belgrana namelijk alle voordelen van een meergranenbrood. Het bevat tarwe, rogge, lijnzaad, sesamzaad, maandzaad en zonnebloempitten. Bovendien zorgt het calciumgehalte van dit brood voor de vorming van een sterk gebit en dito beendergestel.

 

Heerlijke sandwiches en stokbrood

Deze mix van vitamines, mineralen, eiwitten en vezels kan je in verschillende vormen uit je oven toveren. Als knapperig vers stokbrood of als smakelijke sandwich: aan jou de keuze.


Om de sandwiches extra lekker te maken delen onze CERES-proefbakkers alvast graag twee tips:

Zo, dat ziet er héérlijk uit! Combineer de smaak van witbrood met de voordelen van meergranenbrood en verwen je klanten met deze voortreffelijke mix.

E-mail e-mail Permalink permalink
Tweet tweet Share share Share share

Ook interessant

De vaccinatiecampagne: enkele praktische vragen op een rijtje Er zit meer in je broodzak dan je denkt: pak uit met je verpakking De vezelrijke kracht van het Ceres-gamma Trends in de bakkerij: bak jij al glutenvrij? Trends in de bakkerij: lokaal is het nieuwe normaal Deze 5 artikels uit 2020 konden jullie het meest bekoren Digitaal en toch lokaal: online brood verkopen meer dan ooit in de lift To bio or not to bio. Wanneer spreken we over biologisch brood? Bakkersverhaal: aan creativiteit geen gebrek bij Jurgen Van Parijs Aaah, brood met Nutri-Score A! Maar wat betekent dat nu precies?
CERES

Ceres gelooft in de toekomst van artisanale bakkers die kiezen voor kwaliteit, authenticiteit, gezondheid en duurzaamheid. Daarom willen wij je ondersteunen met aangepaste producten en een omkadering die je helpt om concurrentieel te blijven en de tevredenheid van je klanten te vrijwaren.

Moulins Soufflet
Menu
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Bestel
Contact
  • Contact
  • Voorwaarden
  • Privacy
  • Cookies
Partners

  • De Warme Bakker
  • Aspirant baker
  • Brood & Gezondheid
  • QNH
  • FoodDESK

SCHRIJF JE NU IN OP ONZE NIEUWSBRIEF
CERESPECIAL