• HOME
  • CEREXCLUSIEF
    • Aanmelden
    • Registreren
  • WIE ZIJN WIJ
    • WAAR WE VOOR STAAN
    • HISTORIEK
    • WAT KAN CERES VOOR JOU DOEN
  • WAT DOEN WE
    • PRODUCTIE EN KWALITEIT
      • PRODUCTIEPROCES
      • BIJPRODUCTEN
      • KWALITEIT EN KWALITEITSCONTROLE
      • ONDERZOEK EN ONTWIKKELING
    • ONZE PRODUCTEN
      • ASSORTIMENT
      • HET SEIZOENTJE
    • WORKSHOPS
    • ONDERSTEUNING VOOR DE ARTISANALE BAKKER
      • DE WARME BAKKER
      • ADVIES OP MAAT
      • ONDERNEMINGSADVIES
      • BAKTECHNISCHE ONDERSTEUNING
    • ONDERSTEUNING VOOR DE INDUSTRIËLE KLANT
      • TECHNISCHE EN COMMERCIËLE ONDERSTEUNING
  • NIEUWS
  • BOETIEK
  • CONTACT
  • HELP
  • BAKKER WORDEN
  • BESTEL
  • CERESPECIAL
  • VOORWAARDEN
  • FR
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Contact
|
  • NL
  • FR
Bestel
CEREXCLUSIEF
  • CEREXCLUSIEF
  • Aanmelden
  • Registreren
Facebook Zoeken
  • www.ceres.be
  • / Nieuws

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE LAATSTE NIEUWTJES!

Terug naar nieuws
.

Trends in de bakkerij: lokaal is het nieuwe normaal

Actua - Inspiratie - Tips & Tricks

Een van de voedingstrends waar klanten tegenwoordig meer en meer om vragen is het lokale aspect. Tijdens een van onze productsessies ‘Heerlijk Creatief’ gingen we daar dieper op in.

Lokale handelaars steunen en lokale producten kopen, het is een trend die al een tijdje bezig is en die de laatste maanden nog meer ondersteund wordt met de coronacrisis in het achterhoofd.

Ook in de bakkerij laten klanten zich vaker verleiden tot lokale ontdekkingen. Met Tricol’OR leg je alvast puur Belgisch goud in je rekken. Het is een op en top Belgisch meel, met enkel en alleen ingrediënten van eigen bodem. Het is bovendien volledig vrij van additieven, verbeteraars of E-nummers.

Er bestaan twee varianten: wit en volkoren. De volkorenvariant is verrijkt met inuline en is zo een onvervalste vezelkampioen.

 

In onderstaande video’s delen de Ceresproefbakkers enkele tips. Zo maak je…

 

Het beste Tricol’OR witbrood

De beste Tricol’OR hotelbroodjes

De beste Tricol’OR koffiekoeken

De beste Tricol’OR bagnats

Het beste Tricol’OR volkorenbrood

Meer lezen?

Verleid je klanten met Tricol’OR, 100% Belgische bloem

Ceres

 

De andere trends ontdekken?

Trends in de bakkerij: samen (s)maken we het verschil

Trends in de bakkerij: leg pure klasse in je rekken

E-mail e-mail Permalink permalink
Tweet tweet Share share Share share

Ook interessant

De vaccinatiecampagne: enkele praktische vragen op een rijtje Aan de slag met puur meel, zonder additieven Er zit meer in je broodzak dan je denkt: pak uit met je verpakking De vezelrijke kracht van het Ceres-gamma Trends in de bakkerij: bak jij al glutenvrij? Deze 5 artikels uit 2020 konden jullie het meest bekoren To bio or not to bio. Wanneer spreken we over biologisch brood? Bakkersverhaal: aan creativiteit geen gebrek bij Jurgen Van Parijs Aaah, brood met Nutri-Score A! Maar wat betekent dat nu precies? Trends in de bakkerij: leg pure klasse in je rekken
CERES

Ceres gelooft in de toekomst van artisanale bakkers die kiezen voor kwaliteit, authenticiteit, gezondheid en duurzaamheid. Daarom willen wij je ondersteunen met aangepaste producten en een omkadering die je helpt om concurrentieel te blijven en de tevredenheid van je klanten te vrijwaren.

Moulins Soufflet
Menu
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Bestel
Contact
  • Contact
  • Voorwaarden
  • Privacy
  • Cookies
Partners

  • De Warme Bakker
  • Aspirant baker
  • Brood & Gezondheid
  • QNH
  • FoodDESK

SCHRIJF JE NU IN OP ONZE NIEUWSBRIEF
CERESPECIAL