• HOME
  • WIE ZIJN WIJ
    • WAAR WE VOOR STAAN
    • HISTORIEK
    • WAT KAN CERES VOOR JOU DOEN
  • WAT DOEN WE
    • PRODUCTIE EN KWALITEIT
      • PRODUCTIEPROCES
      • BIJPRODUCTEN
      • KWALITEIT EN KWALITEITSCONTROLE
      • ONDERZOEK EN ONTWIKKELING
    • ONZE PRODUCTEN
      • ASSORTIMENT
    • WORKSHOPS
    • ONDERSTEUNING VOOR DE INDUSTRIËLE KLANT
      • TECHNISCHE EN COMMERCIËLE ONDERSTEUNING
  • NIEUWS
  • BOETIEK
  • CONTACT
  • HELP
  • BESTEL
  • CERESPECIAL
  • VOORWAARDEN
  • FR
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Contact
|
  • NL
  • FR
Bestel Facebook Zoeken
  • www.ceres.be
  • / Nieuws

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE LAATSTE NIEUWTJES!

Terug naar nieuws
.

Trends in de bakkerij: lokaal is het nieuwe normaal

Actua - Inspiratie - Tips & Tricks

Een van de voedingstrends waar klanten tegenwoordig meer en meer om vragen is het lokale aspect. Tijdens een van onze productsessies ‘Heerlijk Creatief’ gingen we daar dieper op in.

Lokale handelaars steunen en lokale producten kopen, het is een trend die al een tijdje bezig is en die de laatste maanden nog meer ondersteund wordt met de coronacrisis in het achterhoofd.

Ook in de bakkerij laten klanten zich vaker verleiden tot lokale ontdekkingen. Met Tricol’OR leg je alvast puur Belgisch goud in je rekken. Het is een op en top Belgisch meel, met enkel en alleen ingrediënten van eigen bodem. Het is bovendien volledig vrij van additieven, verbeteraars of E-nummers.

Er bestaan twee varianten: wit en volkoren. De volkorenvariant is verrijkt met inuline en is zo een onvervalste vezelkampioen.

 

In onderstaande video’s delen de Ceresproefbakkers enkele tips. Zo maak je…

 

Het beste Tricol’OR witbrood

De beste Tricol’OR hotelbroodjes

De beste Tricol’OR koffiekoeken

De beste Tricol’OR bagnats

Het beste Tricol’OR volkorenbrood

Meer lezen?

Verleid je klanten met Tricol’OR, 100% Belgische bloem

Ceres

 

De andere trends ontdekken?

Trends in de bakkerij: samen (s)maken we het verschil

Trends in de bakkerij: leg pure klasse in je rekken

E-mail e-mail Permalink permalink
Tweet tweet Share share Share share

Ook interessant

Lente in de lucht en op je bord Match me-quiz: met welke bloem bak jíj op je best? Party-broodjes aan de feestdis met Kerstmis Welkom, winter! Warme tips voor koude dagen in je bakkerij Troostbrood: comfortfood voor gure herfstdagen Hartige Halloween-hapjes met Sanis Geen BBQ zonder heerlijk wit stokbrood! Zonne-energie opladen met pitten & zaden Feiten en fabels over granen Lente-lunch met Linea, Formavit en Floraplus
A company of the
CERES

Ceres gelooft in de toekomst van artisanale bakkers en bloemverwerkende bedrijven die kiezen voor kwaliteit, authenticiteit, gezondheid en duurzaamheid. Daarom willen wij je ondersteunen met aangepaste producten en een omkadering die je helpt om concurrentieel te blijven en de tevredenheid van je klanten te vrijwaren.

Menu
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Bestel
Contact
  • Contact
  • Voorwaarden
  • Privacy
  • Cookies
Partners

  • Aspirant baker
  • Ambassadeurs du Pain.be

SCHRIJF JE NU IN OP ONZE NIEUWSBRIEF
CERESPECIAL