We hebben al kunnen proeven van enkele mooie dagen en straks is de lente ook officieel in het land. De langere, warmere dagen doen ons opfleuren en dat merk je ongetwijfeld in je bakkerij. Benieuwd welke bloemsoorten ondertussen opfleuren? We lijsten acht bloemsoorten op die extra goed verkopen bij Ceres nu de winter weer achter ons ligt.
We beginnen bij de Basics en daar vinden we bij het witbrood Uno, een vaste waarde gemaakt met pure inlandse tarwe. Bij het grijsbrood is Rogge St-Vith met zijn zeer compacte kruim een smaakmaker in lente en zomer.
> De productfiche van Uno en Rogge St-Vith
Bij de klassiekers zien we hoe Primo (wit) en Tibet (grijs) druk besteld worden. Straks rollen er dankzij Tibet dus weer heel wat heerlijke, luchtige broden uit je oven, terwijl je met Primo ook aan de slag kan voor bladerdeeg en vetdeeg.
> De productfiche van Primo en Tibet
Hoor je het al kraken? Met Doré draag je straks weer manden vol verrukkelijke stokbroden met krokant mooi gekleurde korst naar je winkelruimte. Ook Cereform doet het extra goed deze periode. Met 7 granen en 6 zaden verrijkt met tarwevlokken en geroosterde rogge verwent het dan ook heel wat broodliefhebbers.
> De productfiche van Doré en Cereform
In het Top Gamma zien we hoe Dinalux en Dina 25 het bijzonder goed doen. De uitstekende smaak van Dinalux (wit) in combinatie met de lange versheid zijn dan ook twee belangrijke troeven. Bij Dina 25 (grijs) mag het ondertussen allemaal iets luchtiger zijn. Heerlijk!
> De productfiche van Dinalux en Dina 25
Op naar een mooie lente en zomer! Hier vind je trouwens het volledige assortiment van Ceres. En bestellen? Je vertegenwoordiger staat voor je klaar. Of je plaatst gewoon een online bestelling.