• HOME
  • WIE ZIJN WIJ
    • WAAR WE VOOR STAAN
    • HISTORIEK
    • WAT KAN CERES VOOR JOU DOEN
  • WAT DOEN WE
    • PRODUCTIE EN KWALITEIT
      • PRODUCTIEPROCES
      • BIJPRODUCTEN
      • KWALITEIT EN KWALITEITSCONTROLE
      • ONDERZOEK EN ONTWIKKELING
    • ONZE PRODUCTEN
      • ASSORTIMENT
    • WORKSHOPS
    • ONDERSTEUNING VOOR DE INDUSTRIËLE KLANT
      • TECHNISCHE EN COMMERCIËLE ONDERSTEUNING
  • NIEUWS
  • BOETIEK
  • CONTACT
  • HELP
  • BESTEL
  • CERESPECIAL
  • VOORWAARDEN
  • FR
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Contact
|
  • NL
  • FR
Bestel Facebook Zoeken
  • www.ceres.be
  • / Nieuws

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE LAATSTE NIEUWTJES!

Terug naar nieuws
.

Zo scoor je het hele jaar door met speculaas

Actua

De periode rond Sinterklaas is dé periode van speculaas. Met een paar eenvoudige ingrepen kun je ervoor zorgen dat je speculaascreaties het hele jaar de toppertjes van je bakkerij blijven. 

 

1. Denk verder dan speculaas alleen

Alleen speculaaskoeken in je uitstalraam leggen? Dat kan gevarieerder. Wat dacht je van deze publiekstrekkers?

  • speculaasmuffins
  • speculaasijs
  • speculaascakejes met een topping van noten
  • zachte speculaasbrokken
  • glutenvrije speculaas

 

2. Het oog wil ook wat

De verpakking van je speculaas doet veel. Doorzichtige cellofaanzakjes zijn een goed begin, en de de ideeën hieronder maken een echt collector’s item van je speculaasspecialiteiten – en dat het hele jaar door.

Verpak je speculaas in een mooi bewaarblik of knappe voorraaddoos.
Bied een leuk pakket aan: bijvoorbeeld met speculaas, marsepein, een chocoladeletter en een fles chocolademelk.
Stal manden uit voor de echte speculaasliefhebber: stop er niet alleen speculaas, maar ook een speculaasmuffin, speculaasbrokken, -cakejes en meer in. Werk eventueel af met een pakje koffiepoeder.

 

3. Bespeel alle zintuigen

De geur van speculaas valt maar moeilijk te weerstaan. Door je bakkerij naar speculaas te laten geuren, geef je je klanten een laatste duwtje in de rug. Zet simpelweg een open bakje speculaaskruiden in je winkel voor dat extra lekkere aroma.

Tegen een proevertje zeggen je klanten trouwens ook geen nee. Leg genoeg stukjes van je speculaasspecialiteiten op proefplankjes, en verbind er eventueel een leuke kortingsactie aan. Je creaties vliegen vast de deur uit!

 

Speculaas: een succes het hele jaar door

Met de tips hierboven blijven je speculaaslekkernijen het hele jaar populair. Waarmee ga jij aan de slag? 

 

 

E-mail e-mail Permalink permalink
Tweet tweet Share share Share share

Ook interessant

Lente in de lucht en op je bord Bonjour, les baguettes: Frans stokbrood ontbloot ‘Brood, goed verhaal’-campagne smaakt naar meer Van gezondigd naar gezond met Formavit & Linea Dit zijn de versbakken bakkerij- & patisserietrends 2024 8 x Frans brood op de plank Haver, jouw duurzame held 5x scoren met volkoren Vive la viennoiserie: breng Parijs naar je bakkerij! Tarweoogst 2023: bak-proof!
A company of the
CERES

Ceres gelooft in de toekomst van artisanale bakkers en bloemverwerkende bedrijven die kiezen voor kwaliteit, authenticiteit, gezondheid en duurzaamheid. Daarom willen wij je ondersteunen met aangepaste producten en een omkadering die je helpt om concurrentieel te blijven en de tevredenheid van je klanten te vrijwaren.

Menu
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Bestel
Contact
  • Contact
  • Voorwaarden
  • Privacy
  • Cookies
Partners

  • Aspirant baker
  • Ambassadeurs du Pain.be

SCHRIJF JE NU IN OP ONZE NIEUWSBRIEF
CERESPECIAL