• HOME
  • WIE ZIJN WIJ
    • WAAR WE VOOR STAAN
    • HISTORIEK
    • WAT KAN CERES VOOR JOU DOEN
  • WAT DOEN WE
    • PRODUCTIE EN KWALITEIT
      • PRODUCTIEPROCES
      • BIJPRODUCTEN
      • KWALITEIT EN KWALITEITSCONTROLE
      • ONDERZOEK EN ONTWIKKELING
    • ONZE PRODUCTEN
      • ASSORTIMENT
    • WORKSHOPS
    • ONDERSTEUNING VOOR DE INDUSTRIËLE KLANT
      • TECHNISCHE EN COMMERCIËLE ONDERSTEUNING
  • NIEUWS
  • BOETIEK
  • CONTACT
  • HELP
  • BESTEL
  • CERESPECIAL
  • VOORWAARDEN
  • FR
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Contact
|
  • NL
  • FR
Bestel Facebook Zoeken
  • www.ceres.be
  • / Nieuws

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE LAATSTE NIEUWTJES!

Terug naar nieuws
.

Verras je klanten met 7 unieke broden

Ceres - Thema - Inspiratie

Brood verenigt de vier natuurelementen in zich: graan uit de aarde, water om ingrediënten te mengen, lucht voor een zacht kruim en vuur om het deeg te bakken. In 2023 verkennen we 1 voor 1 de mogelijkheden van elk element. Laat je verrassen door 7 unieke recepten die het element water smakelijk in de kijker zetten.

Smaakmakers om van te watertanden

Wat gebeurt er als je bakker Bart Schelstraete carte blanche geeft? Dan bedenkt die samen met de Ceres-proefbakkers de lekkerste broden. Ontdek de 7 unieke recepten met als thema het element water: onweerstaanbaar smulplezier gegarandeerd.

Zeewierbrood, brood met lycheepuree, tijgerbierbrood: elk recept is een creatieve lekkernij waarvoor je klanten blijven terugkomen. Probeer ze zeker uit!

Aan de slag met de recepten

Klaar om aan het bakken te slaan? In de video’s hieronder vind je een voorsmaakje van elk recept, met telkens een gouden tip van onze proefbakkers. De volledige recepten vind je hier:

Volledige broodrecepten bekijken

Voorsmaakje van elk recept

Notenbrood - Met Cere 7

Zeewierbrood - Met Arctic en Arenal

Meergranenbrood met rode bietensap - Met Cereform

Brood met lycheepuree - Met Duo en Grana

Wijnbrood met gerookt spek en noten - Met Trical 10

Tijgerbierbrood - Met Graines de Talmière

Cornish saffraanbrood - Met Belgrana

 

Lees ook:

Element aarde: probeer de unieke recepten van onze proefbakkers

E-mail e-mail Permalink permalink
Tweet tweet Share share Share share

Ook interessant

Match me-quiz: met welke bloem bak jíj op je best? Party-broodjes aan de feestdis met Kerstmis Troostbrood: comfortfood voor gure herfstdagen Hartige Halloween-hapjes met Sanis Van graan tot glorie met Ceres-bloem Geen BBQ zonder heerlijk wit stokbrood! Zonne-energie opladen met pitten & zaden Feiten en fabels over granen Lente-lunch met Linea, Formavit en Floraplus Bonjour, les baguettes: Frans stokbrood ontbloot
A company of the
CERES

Ceres gelooft in de toekomst van artisanale bakkers en bloemverwerkende bedrijven die kiezen voor kwaliteit, authenticiteit, gezondheid en duurzaamheid. Daarom willen wij je ondersteunen met aangepaste producten en een omkadering die je helpt om concurrentieel te blijven en de tevredenheid van je klanten te vrijwaren.

Menu
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Bestel
Contact
  • Contact
  • Voorwaarden
  • Privacy
  • Cookies
Partners

  • Aspirant baker
  • Ambassadeurs du Pain.be

SCHRIJF JE NU IN OP ONZE NIEUWSBRIEF
CERESPECIAL