• HOME
  • WIE ZIJN WIJ
    • WAAR WE VOOR STAAN
    • HISTORIEK
    • WAT KAN CERES VOOR JOU DOEN
  • WAT DOEN WE
    • PRODUCTIE EN KWALITEIT
      • PRODUCTIEPROCES
      • BIJPRODUCTEN
      • KWALITEIT EN KWALITEITSCONTROLE
      • ONDERZOEK EN ONTWIKKELING
    • ONZE PRODUCTEN
      • ASSORTIMENT
    • WORKSHOPS
    • ONDERSTEUNING VOOR DE INDUSTRIËLE KLANT
      • TECHNISCHE EN COMMERCIËLE ONDERSTEUNING
  • NIEUWS
  • BOETIEK
  • CONTACT
  • HELP
  • BESTEL
  • CERESPECIAL
  • VOORWAARDEN
  • FR
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Contact
|
  • NL
  • FR
Bestel Facebook Zoeken
  • www.ceres.be
  • / Nieuws

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE LAATSTE NIEUWTJES!

Terug naar nieuws
.

Dolmen: de verfijnde smaak van geroosterde nootjes

Nieuws - Ceres - Actie & Promotie

Superactie: 2 + 1 gratis

Liefhebbers van donker brood vallen gegarandeerd voor Dolmen: dit meergranenbrood met zijn uitgekiende selectie aan topingrediënten staat voor gezond, pittig en een extra verfijnde smaak…

Kant-en-klare bereiding
Het Dolmen-brood maakt deel uit van het Specials-gamma: het is dus een kant-en-klare bereiding, waarbij topkwaliteit en een hoog rendement gepaard gaan met een eenvoudige verwerking. De mengeling van tarwe- en roggebloem met toegevoegde roggezuurdesem geeft het brood een aantrekkelijke donkere kleur. Rogge is trouwens een bron van ijzer en calcium, en dus uitstekend voor je gezondheid. Bovendien heeft het zachte kruim een bijzonder aangename, lichtjes zure smaak die het uitstekend doet in combinatie met verschillende soorten beleg.

Je kan het brood volgens 2 methodes verwerken: de klassieke methode of de Franse methode. Deze laatste neemt meer tijd in beslag, maar levert uiteraard een bijzonder gesmaakt resultaat op.

Vitaminebom
Het Dolmen-brood is een complexe samenstelling op basis van tarwe, rogge, bruin lijnzaad, geroosterde mout, rogge zuurdesem, zonnebloempitten, tarwegluten, gemoute roggevlokken en moutbloem. Deze ingrediënten maken er een extra gezond broodje van:

  • Rogge is een bron van complexe koolhydraten en plantaardige proteïnen.
  • Lijnzaad is een buitengewone bron van vitamine F, voedingsvezels (goed voor de darmtransit), calcium, ijzer en zink.
  • Zonnebloempitten zijn rijk aan vitamine E. Daarbovenop bevatten ze ook nog vitamine B1 en vervolledigen ze de aanbreng van plantaardige proteïnen.


Eet mij bij…
… een kaasschotel! Vooral de pittige kazen komen extra tot hun recht bij het lichtjes zure Dolmen-brood. Ook fijne vleeswaren zijn uitstekend gezelschap. En nog een feesttip: raad je klanten aan een paar sneetjes Dolmen-brood bij hun oesters te serveren en de avond wordt extra smakelijk ingezet!


Superactie: 2 + 1 gratis
Natuurlijk eist Dolmen ook bij jou een plaatsje op in de winkel. Profiteer nu van onze speciale actie: nog t.e.m. 31/12/2015 koop je twee zakken bloem én krijg je het derde er gewoon gratis bij.

 

Laat van je horen!
Hoe verwerk jij het Dolmen-brood het liefst? Deel je tips op Cerexclusief.

E-mail e-mail Permalink permalink
Tweet tweet Share share Share share

Ook interessant

Broodtrends 2025: om je tanden in te zetten De nieuwbakken oogst 2024 Van graan tot glorie met Ceres-bloem Bonjour, les baguettes: Frans stokbrood ontbloot Voor elke broodtrend de juiste blend! ‘Brood, goed verhaal’-campagne smaakt naar meer Dit zijn de versbakken bakkerij- & patisserietrends 2024 8 x Frans brood op de plank Bijna Broodway … Laat je bakkerij (zonne)stralen! Verras met 5 luchtige, unieke smaken
A company of the
CERES

Ceres gelooft in de toekomst van artisanale bakkers en bloemverwerkende bedrijven die kiezen voor kwaliteit, authenticiteit, gezondheid en duurzaamheid. Daarom willen wij je ondersteunen met aangepaste producten en een omkadering die je helpt om concurrentieel te blijven en de tevredenheid van je klanten te vrijwaren.

Menu
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Bestel
Contact
  • Contact
  • Voorwaarden
  • Privacy
  • Cookies
Partners

  • Aspirant baker
  • Ambassadeurs du Pain.be

SCHRIJF JE NU IN OP ONZE NIEUWSBRIEF
CERESPECIAL