• HOME
  • WIE ZIJN WIJ
    • WAAR WE VOOR STAAN
    • HISTORIEK
    • WAT KAN CERES VOOR JOU DOEN
  • WAT DOEN WE
    • PRODUCTIE EN KWALITEIT
      • PRODUCTIEPROCES
      • BIJPRODUCTEN
      • KWALITEIT EN KWALITEITSCONTROLE
      • ONDERZOEK EN ONTWIKKELING
    • ONZE PRODUCTEN
      • ASSORTIMENT
    • WORKSHOPS
    • ONDERSTEUNING VOOR DE INDUSTRIËLE KLANT
      • TECHNISCHE EN COMMERCIËLE ONDERSTEUNING
  • NIEUWS
  • BOETIEK
  • CONTACT
  • HELP
  • BESTEL
  • CERESPECIAL
  • VOORWAARDEN
  • FR
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Contact
|
  • NL
  • FR
Bestel Facebook Zoeken
  • www.ceres.be
  • / Nieuws

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE LAATSTE NIEUWTJES!

Terug naar nieuws
.

Zeg niet zomaar brood tegen volkorenbrood

Professionals - Ceres

Wij weten het al lang, en de media en verschillende specialisten bevestigen het: volkorenbrood is het gezondste brood. Maar hoe kun je kiezen tussen al dat volkoren lekkers? 


Volkoren … en veel graag! 

Consumenten zijn gevoelig voor positieve (media-)aandacht voor producten. Logisch! De vraag naar volkorenbrood blijft dus stijgen. Pik hierop in als bakker: verwen jouw klanten met een gevarieerd aanbod volkorenbrood. Denk eraan dat klanten niet alleen graag kiezen, maar ook eens iets anders willen proeven. En wie adviseert hen beter dan jij, hun bakker.


Wie wil welk volkorenbrood? 

Bij volkorenbrood gebruikt de bakker voor zijn meel de volledige tarwekorrel, al dan niet (fijn) gemalen. Daarom barst dit brood van vezels, vitaminen en mineralen. Maar er zijn tal van verschillende soorten!

Zie je het bos niet meer door de bomen – of liever broden? Ceres strooit voor jou een kruimelspoor. Zo vind je gemakkelijk de weg tussen ons assortiment volkoren bloemsoorten. En leer je alles over de samenstelling, smaak en textuur van de heerlijk geurende volkorenbroden in je rekken.

 

Onze dertien volkoren bloemsoorten

In het assortiment Basics heb je:
1.     Broyage*
2.     Grana**
3.     Integraal Puur**
4.     Rogge St-Vith**
5.     Vlokken*
* Te mengen met witte bloem.
** Verbeteraars zoals gluten of gluten versterkers zijn noodzakelijk.


Bij onze Classics horen:
1.     Arenal
2.     Etna
3.     Tibet


Je kunt ook kiezen voor onze Specials:
1.     Escanda Integraal
2.     Floraplus
3.     Linea
4.     Vesuve


En tot slot is er onze Top met:
Dina 100***
*** Zorgt ervoor dat het brood langer vers blijft.


Meer weten = meer eten

Hoe meer je klanten over volkorenbrood weten, hoe meer ze het zullen eten. Daarom stelde Ceres een infofolder samen. Bestel de volkorenfolder voor jouw klanten nu via Mooose, dan ligt het binnenkort in jouw bakkerij. Een fluitje van een cent. En je klanten waarderen duidelijke informatie. Als kritische consument blijven ze namelijk graag op de hoogte van de producten die ze kopen.

 

Vragen je klanten hoe gezond volkorenbrood is? Laten ze zich graag adviseren bij hun keuze? En geef je spontaan uitleg over al het goede van volkorenbrood? Deel je ervaringen en vragen op ons forum!

E-mail e-mail Permalink permalink
Tweet tweet Share share Share share

Ook interessant

Welkom, winter! Warme tips voor koude dagen in je bakkerij Van graan tot glorie met Ceres-bloem Verras met 5 luchtige, unieke smaken Verras je klanten met 7 unieke broden Verras met bloem van eigen bodem Rustige zomermaanden? 5 tips voor meer omzet 3 bakkerstrends voor de zomer 3 x origineel gebak voor valentijn MARC STASSIN: EEN VETERAAN VAN VELE OORLOGEN Dit zijn de bakkerstrends voor 2022
A company of the
CERES

Ceres gelooft in de toekomst van artisanale bakkers en bloemverwerkende bedrijven die kiezen voor kwaliteit, authenticiteit, gezondheid en duurzaamheid. Daarom willen wij je ondersteunen met aangepaste producten en een omkadering die je helpt om concurrentieel te blijven en de tevredenheid van je klanten te vrijwaren.

Menu
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Bestel
Contact
  • Contact
  • Voorwaarden
  • Privacy
  • Cookies
Partners

  • Aspirant baker
  • Ambassadeurs du Pain.be

SCHRIJF JE NU IN OP ONZE NIEUWSBRIEF
CERESPECIAL