• HOME
  • WIE ZIJN WIJ
    • WAAR WE VOOR STAAN
    • HISTORIEK
    • WAT KAN CERES VOOR JOU DOEN
  • WAT DOEN WE
    • PRODUCTIE EN KWALITEIT
      • PRODUCTIEPROCES
      • BIJPRODUCTEN
      • KWALITEIT EN KWALITEITSCONTROLE
      • ONDERZOEK EN ONTWIKKELING
    • ONZE PRODUCTEN
      • ASSORTIMENT
    • WORKSHOPS
    • ONDERSTEUNING VOOR DE INDUSTRIËLE KLANT
      • TECHNISCHE EN COMMERCIËLE ONDERSTEUNING
  • NIEUWS
  • BOETIEK
  • CONTACT
  • HELP
  • BESTEL
  • CERESPECIAL
  • VOORWAARDEN
  • FR
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Contact
|
  • NL
  • FR
Bestel Facebook Zoeken
  • www.ceres.be
  • / Nieuws

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE LAATSTE NIEUWTJES!

Terug naar nieuws
.

Zo maakt Lieven Schellekens het verschil voor jullie als bakkers

Nieuws - Professionals - Ceres

Wat doet Lieven Schellekens bij Ceres? En hoe zorgt hij ervoor dat jij als bakker alleen de beste bloem en ondersteuning op je bord krijgt? Je leest het hier in vijf korte vragen en antwoorden.
 

1. Wat is jouw functie bij Ceres?

Expeditiemedewerker. Ik zorg dat de bloem bij onze klanten geraakt.

 

2. Hoe lang werk je al bij Ceres?

Ik werk sinds 1985 als chauffeur voor Ceres. In 2010 ruilde ik mijn stuur en vrachtwagen voor een telefoon en computer bij de dienst Expeditie.

 

3. Hoe ziet een dag in jouw functie eruit?

Heel gevarieerd, al is de rode draad veel bellen en mailen. Ik moet er namelijk voor zorgen dat de juiste hoeveelheid bloem op tijd toekomt bij onze artisanale en industriële bakkers. En daar komt heel wat bij kijken: van transport plannen en ladingen overlopen tot bloemvoorraden noteren, bestellingen controleren en veel moeilijkheden oplossen.

 

4. Wat vind je zo leuk aan de job? Wat geeft je voldoening?

Soms start ik de dag met een berg problemen. Dan moet ik vechten tegen de tijd om alles recht te trekken. Dat geeft mij stress, maar tegelijk ook veel voldoening. Ik hou echt van die druk en variatie.

 

5. Wat is je favoriete Ceres-product? En waarom?

Cereform. Ik vind dit brood heerlijk, zonder een verkooppraatje te willen houden. Het heeft een heel zachte kruim en smaakt lekker door! Het blijft bovendien lang vers, wat ook mooi meegenomen is.

E-mail e-mail Permalink permalink
Tweet tweet Share share Share share

Ook interessant

Broodtrends 2025: om je tanden in te zetten De nieuwbakken oogst 2024 Welkom, winter! Warme tips voor koude dagen in je bakkerij Van graan tot glorie met Ceres-bloem Bonjour, les baguettes: Frans stokbrood ontbloot Voor elke broodtrend de juiste blend! ‘Brood, goed verhaal’-campagne smaakt naar meer Dit zijn de versbakken bakkerij- & patisserietrends 2024 8 x Frans brood op de plank Verras met 5 luchtige, unieke smaken
A company of the
CERES

Ceres gelooft in de toekomst van artisanale bakkers en bloemverwerkende bedrijven die kiezen voor kwaliteit, authenticiteit, gezondheid en duurzaamheid. Daarom willen wij je ondersteunen met aangepaste producten en een omkadering die je helpt om concurrentieel te blijven en de tevredenheid van je klanten te vrijwaren.

Menu
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Bestel
Contact
  • Contact
  • Voorwaarden
  • Privacy
  • Cookies
Partners

  • Aspirant baker
  • Ambassadeurs du Pain.be

SCHRIJF JE NU IN OP ONZE NIEUWSBRIEF
CERESPECIAL