• HOME
  • WIE ZIJN WIJ
    • WAAR WE VOOR STAAN
    • HISTORIEK
    • WAT KAN CERES VOOR JOU DOEN
  • WAT DOEN WE
    • PRODUCTIE EN KWALITEIT
      • PRODUCTIEPROCES
      • BIJPRODUCTEN
      • KWALITEIT EN KWALITEITSCONTROLE
      • ONDERZOEK EN ONTWIKKELING
    • ONZE PRODUCTEN
      • ASSORTIMENT
    • WORKSHOPS
    • ONDERSTEUNING VOOR DE INDUSTRIËLE KLANT
      • TECHNISCHE EN COMMERCIËLE ONDERSTEUNING
  • NIEUWS
  • BOETIEK
  • CONTACT
  • HELP
  • BESTEL
  • CERESPECIAL
  • VOORWAARDEN
  • FR
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Contact
|
  • NL
  • FR
Bestel Facebook Zoeken
  • www.ceres.be
  • / Nieuws

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE LAATSTE NIEUWTJES!

Terug naar nieuws
.

Zo maakt Gert Brouckaert het verschil voor jullie als bakkers

Nieuws - Professionals - Ceres

Wat doet Gert Brouckaert bij Ceres? En hoe zorgt hij ervoor dat jij als bakker alleen de beste bloem en ondersteuning op je bord krijgt? Je leest het hier in vijf korte vragen en antwoorden.


1. Wat is jouw functie bij Ceres?

Ik ben proefbakker, al luidt mijn officiële titel ‘baktechnisch adviseur’.

 

2. Hoe lang werk je al bij Ceres?

Sinds 2011. Daarvoor werkte ik als bakker-patissier in verschillende andere sectoren.

 

3. Hoe ziet een dag in jouw functie eruit?

Mijn job bestaat voornamelijk uit kwaliteitsonderzoek, zo test ik bijvoorbeeld alle grijze Ceres-bloemsoorten. Daarnaast assisteer ik collega-proefbakker Henk: zowel met baktechnische vragen van klanten – zoals hoe maak ik voorgebakken brood, hoe krijg ik een krokantere korst of hoe bak ik beter met zuurdesem – als met de ontwikkeling van nieuwe Ceres-producten zoals het Seizoentje.

 

4. Wat vind je zo leuk aan de job? Wat geeft je voldoening?

Elke dag sta ik voor andere uitdagingen en dat maakt het echt boeiend. Ik kom ook bij verschillende bakkers over de vloer, waardoor ik nog altijd nieuwe inzichten krijg. Elke bakker bakt namelijk in verschillende omstandigheden op zijn eigen manier. Daar hou ik van.

 

5. Wat is je favoriete Ceres-product? En waarom?

Fleuriane is voor mij het paradepaardje van Ceres: die mooie, crèmekleurige kruim met artisanale gaten en krokante, op de vloer gebakken korst. Precies zoals een traditioneel Frans stokbrood moet zijn! En dan liefst op basis van zuurdesem, om de smaak en werkwijze van vroeger helemaal te eren.

 


Ontdek wat andere medewerkers voor jou doen:

  • Christophe Mauclet, technisch en operationeel directeur productie
  • Lieven Schellekens, expeditiemedewerker
  • Jos Bouly, vertegenwoordiger
E-mail e-mail Permalink permalink
Tweet tweet Share share Share share

Ook interessant

Broodtrends 2025: om je tanden in te zetten De nieuwbakken oogst 2024 Welkom, winter! Warme tips voor koude dagen in je bakkerij Van graan tot glorie met Ceres-bloem Bonjour, les baguettes: Frans stokbrood ontbloot Voor elke broodtrend de juiste blend! ‘Brood, goed verhaal’-campagne smaakt naar meer Dit zijn de versbakken bakkerij- & patisserietrends 2024 8 x Frans brood op de plank Verras met 5 luchtige, unieke smaken
A company of the
CERES

Ceres gelooft in de toekomst van artisanale bakkers en bloemverwerkende bedrijven die kiezen voor kwaliteit, authenticiteit, gezondheid en duurzaamheid. Daarom willen wij je ondersteunen met aangepaste producten en een omkadering die je helpt om concurrentieel te blijven en de tevredenheid van je klanten te vrijwaren.

Menu
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Bestel
Contact
  • Contact
  • Voorwaarden
  • Privacy
  • Cookies
Partners

  • Aspirant baker
  • Ambassadeurs du Pain.be

SCHRIJF JE NU IN OP ONZE NIEUWSBRIEF
CERESPECIAL