Wat doet Celine Cousin bij Ceres? En hoe zorgt zij ervoor dat jij als bakker alleen de beste bloem en ondersteuning op je bord krijgt? Je leest het hier in vijf korte vragen en antwoorden.
Ik ben kwaliteitsassistente.
Sinds 2009. Eerst als laborante en sinds 2013 als kwaliteitsassistente.
Eerst open ik mijn mailbox. En afhankelijk van de vragen die erin zitten, plan ik mijn dag. Die vragen variëren heel sterk, net als de klanten en leveranciers met wie ik contact heb. Ik regel allerlei zaken voor hen: van certificaten en technische fiches tot dossiers, documentatie en analyses. Die analyses kunnen intern of extern gebeuren, in samenwerking met labo’s die zich specialiseren in (micro)biologie. Het contact met en de opvolging van die labo’s gebeurt ook via mij.
Mijn werk is nooit hetzelfde en ik hou echt van die dynamiek. Voor mij geen routine, maar wel veel contact met klanten, leveranciers en collega’s.
Zonder twijfel het Seizoentje Solsana. Dat is echt een heerlijk donker brood met lekkere graantjes en een lichte desemsmaak. Onweerstaanbaar!