• HOME
  • WIE ZIJN WIJ
    • WAAR WE VOOR STAAN
    • HISTORIEK
    • WAT KAN CERES VOOR JOU DOEN
  • WAT DOEN WE
    • PRODUCTIE EN KWALITEIT
      • PRODUCTIEPROCES
      • BIJPRODUCTEN
      • KWALITEIT EN KWALITEITSCONTROLE
      • ONDERZOEK EN ONTWIKKELING
    • ONZE PRODUCTEN
      • ASSORTIMENT
    • WORKSHOPS
    • ONDERSTEUNING VOOR DE INDUSTRIËLE KLANT
      • TECHNISCHE EN COMMERCIËLE ONDERSTEUNING
  • NIEUWS
  • BOETIEK
  • CONTACT
  • HELP
  • BESTEL
  • CERESPECIAL
  • VOORWAARDEN
  • FR
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Contact
|
  • NL
  • FR
Bestel Facebook Zoeken
  • www.ceres.be
  • / Nieuws

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE LAATSTE NIEUWTJES!

Terug naar nieuws
.

Dit zijn de vijf meest gelezen Ceres-artikels van 2018

Nieuws - Ceres

Lijstjestijd! Hieronder vind je de populairste artikels die Ceres publiceerde in 2018. Is er een onderwerp waarover jij graag meer leest? Laat het ons weten via jouw vertegenwoordiger, via Isabelle Kiekens van marketing of via een reactie op Facebook. Dan wijden wij er een artikel aan.
 

Ceres

1. Bakkerij Danhieux draait al meer dan 250 jaar

Al acht generaties lang wordt de bakkersmuts bij Danhieux doorgegeven van vader op zoon. In die tijd is er heel wat veranderd. Zo bakte grootvader Chrétien bijvoorbeeld zijn 800 broden met dezelfde bloem en ging hij nog op broodronde met paard en kar. Koen Danhieux, de huidige bakker slash bedrijfsleider, pakt (en bakt) het anders aan. Lees meer.

Ceres

2. Sandra Bekkari is pro brood!

“Ik ben niet tegen brood, ik ben voor góéd brood”, zegt de populaire voedingsdeskundige Sandra Bekkari. Volgens haar moeten mensen gewoon op zoek naar lekker en gezond brood. En daar kan jij als bakker bij helpen! Lees meer.

 

Ceres

3. Terug naar vroeger met CEREPURE

Hoe natuurlijker je producten maakt, hoe meer ze worden gesmaakt. Authentiek vakmanschap ligt namelijk hoog in het schap bij de consument. Vandaag scoor je met puur, bewust en traag. Lees meer.

 

Ceres

4. Ontdek Tricol’OR: puur Belgisch goud

Met Tricol’OR leg je een stukje Belgische trots in de rekken. Deze nieuwe bloem is puur natuur en op en top Belgisch, met alleen ingrediënten van eigen bodem. Neem je deel aan onze actie (t.e.m. 31 maart 2019)? Dan maak je kans op fameuze prijzen. Lees meer.

 

Ceres

5. Verandering van prijs doet eten

Zakt (of stijgt) je prijs, dan stijgt (of zakt) je verkoop … of toch in de meeste gevallen. Maar waarvoor kies je nu best als je jouw omzet wilt verhogen? Een berekening van de prijselasticiteit kan helpen bij die beslissing. Lees meer.

 

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe artikels? Volg Ceres dan op Facebook.

E-mail e-mail Permalink permalink
Tweet tweet Share share Share share

Ook interessant

Broodtrends 2025: om je tanden in te zetten De nieuwbakken oogst 2024 Van graan tot glorie met Ceres-bloem Bonjour, les baguettes: Frans stokbrood ontbloot Voor elke broodtrend de juiste blend! ‘Brood, goed verhaal’-campagne smaakt naar meer Dit zijn de versbakken bakkerij- & patisserietrends 2024 8 x Frans brood op de plank Verras met 5 luchtige, unieke smaken Verras je klanten met 7 unieke broden
A company of the
CERES

Ceres gelooft in de toekomst van artisanale bakkers en bloemverwerkende bedrijven die kiezen voor kwaliteit, authenticiteit, gezondheid en duurzaamheid. Daarom willen wij je ondersteunen met aangepaste producten en een omkadering die je helpt om concurrentieel te blijven en de tevredenheid van je klanten te vrijwaren.

Menu
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Bestel
Contact
  • Contact
  • Voorwaarden
  • Privacy
  • Cookies
Partners

  • Aspirant baker
  • Ambassadeurs du Pain.be

SCHRIJF JE NU IN OP ONZE NIEUWSBRIEF
CERESPECIAL