• HOME
  • WIE ZIJN WIJ
    • WAAR WE VOOR STAAN
    • HISTORIEK
    • WAT KAN CERES VOOR JOU DOEN
  • WAT DOEN WE
    • PRODUCTIE EN KWALITEIT
      • PRODUCTIEPROCES
      • BIJPRODUCTEN
      • KWALITEIT EN KWALITEITSCONTROLE
      • ONDERZOEK EN ONTWIKKELING
    • ONZE PRODUCTEN
      • ASSORTIMENT
    • WORKSHOPS
    • ONDERSTEUNING VOOR DE INDUSTRIËLE KLANT
      • TECHNISCHE EN COMMERCIËLE ONDERSTEUNING
  • NIEUWS
  • BOETIEK
  • CONTACT
  • HELP
  • BESTEL
  • CERESPECIAL
  • VOORWAARDEN
  • FR
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Contact
|
  • NL
  • FR
Bestel Facebook Zoeken
  • www.ceres.be
  • / Nieuws

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE LAATSTE NIEUWTJES!

Terug naar nieuws
.

Zo maakt Hugo Baert het verschil voor jullie als bakkers

Ceres

Wat doet Hugo Baert bij Ceres? En hoe zorgt hij ervoor dat jij als bakker alleen de beste bloem en ondersteuning op je bord krijgt? Je leest het hier in vijf korte vragen en antwoorden.

 

1. Wat is jouw functie bij Ceres?

Ik ben verantwoordelijke Productie, Mengelingen en Magazijn. Wij krijgen alle basisbloem binnen die de molen maalt. Daarmee maken we zo’n 400 verschillende bloemsoorten, afhankelijk van wat nodig is voor onze bakkers en stockvoorraad. Elke bloemsoort wordt hier gemengd, volgens vaste recepturen en strenge kwaliteitseisen. Daarover waak ik mee.

 

2. Hoe lang werk je al bij Ceres?

Sinds 2014, dus toch al zo’n vijf jaar.  

 

3. Hoe ziet een dag in jouw functie eruit?

Meestal start mijn dag met een ronde door de afdeling. Ik praat met verschillende mensen, luister welke problemen zich stellen en zoek mee naar oplossingen. Productievergaderingen en personeelsvorming maken ook deel uit van mijn takenpakket, net als stockbeheer en grondstoffen aankopen.

 

4. Wat vind je zo leuk aan de job? Wat geeft je voldoening?

Werken in een productieomgeving is zo boeiend. Heel afwisselend, heel veel contact met verschillende mensen en elke dag andere uitdagingen.

 

5. Wat is je favoriete Ceres-product? En waarom?

Ik ben een echte broodliefhebber. En ik hou enorm van ons biogamma, met Bio Spelt en Bio Granen en Zaden als absolute toppers. Het zijn heel natuurlijke, op steen gemalen producten. Een geweldig assortiment voor de ambachtelijke bakker: zo puur, lekker en gezond.

 

Ontdek ook het favoriete brood van andere Ceres-medewerkers:

  • Kwaliteitsassistente Celine kiest zonder twijfel voor Solsana
  • Logistiek beheerder Els zet vaak Cereform op tafel
  • Voor proefbakker Gert is Fleuriane het paradepaardje
  • Technisch en operationeel directeur Christophe zweert bij speltbrood
  • Cereform is ook populair bij logistiek medewerker Lieven  
  • Vertegenwoordiger Jos houdt van het smaakvolle Solestar
E-mail e-mail Permalink permalink
Tweet tweet Share share Share share

Ook interessant

Van graan tot glorie met Ceres-bloem Verras met 5 luchtige, unieke smaken Verras je klanten met 7 unieke broden Verras met bloem van eigen bodem Rustige zomermaanden? 5 tips voor meer omzet 3 bakkerstrends voor de zomer 3 x origineel gebak voor valentijn MARC STASSIN: EEN VETERAAN VAN VELE OORLOGEN Dit zijn de bakkerstrends voor 2022 De week van het brood: volkoren in de kijker
A company of the
CERES

Ceres gelooft in de toekomst van artisanale bakkers en bloemverwerkende bedrijven die kiezen voor kwaliteit, authenticiteit, gezondheid en duurzaamheid. Daarom willen wij je ondersteunen met aangepaste producten en een omkadering die je helpt om concurrentieel te blijven en de tevredenheid van je klanten te vrijwaren.

Menu
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Bestel
Contact
  • Contact
  • Voorwaarden
  • Privacy
  • Cookies
Partners

  • Aspirant baker
  • Ambassadeurs du Pain.be

SCHRIJF JE NU IN OP ONZE NIEUWSBRIEF
CERESPECIAL