• HOME
  • WIE ZIJN WIJ
    • WAAR WE VOOR STAAN
    • HISTORIEK
    • WAT KAN CERES VOOR JOU DOEN
  • WAT DOEN WE
    • PRODUCTIE EN KWALITEIT
      • PRODUCTIEPROCES
      • BIJPRODUCTEN
      • KWALITEIT EN KWALITEITSCONTROLE
      • ONDERZOEK EN ONTWIKKELING
    • ONZE PRODUCTEN
      • ASSORTIMENT
    • WORKSHOPS
    • ONDERSTEUNING VOOR DE INDUSTRIËLE KLANT
      • TECHNISCHE EN COMMERCIËLE ONDERSTEUNING
  • NIEUWS
  • BOETIEK
  • CONTACT
  • HELP
  • BESTEL
  • CERESPECIAL
  • VOORWAARDEN
  • FR
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Contact
|
  • NL
  • FR
Bestel Facebook Zoeken
  • www.ceres.be
  • / Nieuws

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE LAATSTE NIEUWTJES!

Terug naar nieuws
.

Digitaal en toch lokaal: online brood verkopen meer dan ooit in de lift

Nieuws - Professionals - Ceres - Marketing

De coronapandemie houdt de wereld nog steeds in haar ban. Gelukkig hoeft niemand het brood of gebak van zijn favoriete bakker te missen. En terwijl we allemaal iets digitaler en virtueler zijn gaan leven, vonden de consumenten ook steeds vlotter de online weg naar de bakkerij. Of hoe lokaal en digitaal elkaar ontmoet hebben.

 

2020 is het jaar van het coronavirus en daardoor ook het jaar van het thuiswerken geworden, wat dankzij de vele digitale tools vlotter dan ooit gaat. En tijdens dat thuiswerk gaat de deurbel ondertussen iets vaker dan normaal. De pakjesdiensten draaien overuren vanwege de vele online bestellingen. Maar naast de thuisleveringen, nam ook het aantal online take-away bestellingen toe. Tal van lokale handelaars zetten namelijk een digitaal tandje bij om hun aanbod online beschikbaar te stellen.

 

Heel wat mensen gaven de voorbije maanden voor het eerst online hun bestelling door bij hun frituur om de hoek, de slager verderop en de bakkerij onder de kerktoren. Mensen ontdekten dat online winkelen perfect samengaat met afhalen bij lokale handelaars.

 

De gedachte dat online bestellen alleen iets voor bij de grote spelers of supermarkten is, vervaagt elke dag meer. Digitaal en toch lokaal kopen, het wordt – en is eigenlijk al – het nieuwe normaal.

 

Ook de manier waarop de consumenten betalen kreeg een digitale boost. Het contactloos betalen met de kaart brak helemaal door, terwijl ook de betaalapps op de smartphone almaar vaker tevoorschijn werden gehaald.

 

Voor wie nog geen online bestelmogelijkheden aanbiedt: geen paniek. De inhaalbeweging is snel gemaakt. Dit stappenplan is alvast een goede leidraad. En via bakkersonline.be kan je vandaag nog je eigen webwinkel openen. De eerste 3 maanden kan dit kosteloos vanwege een tijdelijke aanbieding. Uiteraard kan je net zo goed even horen bij je (lokale) webdesigner om jouw online portaal te lanceren.

 

Het spreekt voor zich dat ook Ceres jou kan ondersteunen bij je digitale opstart.
 

Bron: broodenbanket.be

E-mail e-mail Permalink permalink
Tweet tweet Share share Share share

Ook interessant

Broodtrends 2025: om je tanden in te zetten De nieuwbakken oogst 2024 Welkom, winter! Warme tips voor koude dagen in je bakkerij Van graan tot glorie met Ceres-bloem Bonjour, les baguettes: Frans stokbrood ontbloot Voor elke broodtrend de juiste blend! ‘Brood, goed verhaal’-campagne smaakt naar meer Dit zijn de versbakken bakkerij- & patisserietrends 2024 8 x Frans brood op de plank Verras met 5 luchtige, unieke smaken
A company of the
CERES

Ceres gelooft in de toekomst van artisanale bakkers en bloemverwerkende bedrijven die kiezen voor kwaliteit, authenticiteit, gezondheid en duurzaamheid. Daarom willen wij je ondersteunen met aangepaste producten en een omkadering die je helpt om concurrentieel te blijven en de tevredenheid van je klanten te vrijwaren.

Menu
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Bestel
Contact
  • Contact
  • Voorwaarden
  • Privacy
  • Cookies
Partners

  • Aspirant baker
  • Ambassadeurs du Pain.be

SCHRIJF JE NU IN OP ONZE NIEUWSBRIEF
CERESPECIAL