• HOME
  • WIE ZIJN WIJ
    • WAAR WE VOOR STAAN
    • HISTORIEK
    • WAT KAN CERES VOOR JOU DOEN
  • WAT DOEN WE
    • PRODUCTIE EN KWALITEIT
      • PRODUCTIEPROCES
      • BIJPRODUCTEN
      • KWALITEIT EN KWALITEITSCONTROLE
      • ONDERZOEK EN ONTWIKKELING
    • ONZE PRODUCTEN
      • ASSORTIMENT
    • WORKSHOPS
    • ONDERSTEUNING VOOR DE INDUSTRIËLE KLANT
      • TECHNISCHE EN COMMERCIËLE ONDERSTEUNING
  • NIEUWS
  • BOETIEK
  • CONTACT
  • HELP
  • BESTEL
  • CERESPECIAL
  • VOORWAARDEN
  • FR
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Contact
|
  • NL
  • FR
Bestel Facebook Zoeken
  • www.ceres.be
  • / Nieuws

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE LAATSTE NIEUWTJES!

Terug naar nieuws
.

Bakkersverhaal: Manu Logghe heeft het hart op de juiste plaats

Nieuws - Professionals - Ceres - Actua - Inspiratie

Bakker Manu kreeg de microbe voor patisserie te pakken op zijn 14e. Een halve eeuw later is de familiezaak uitgegroeid tot een heuse onderneming waar klanten kunnen genieten van knapperig stokbrood of een heerlijke tompoes.

 

Ambachtelijk en authentiek

Maar liefst 99% van hun aanbod wordt door Manu en zijn team gemaakt. “Ik denk dat de klanten onze authenticiteit voelen. Ik werk bovendien met nobele producten van de beste kwaliteit. Ik denk dat de mensen dat erkennen en waarderen. Een echte favoriet heb ik niet, maar ik kan me echt uitleven met bladerdeeg, zoals bijvoorbeeld de klassieker mille-feuille. Of zoals de Vlamingen zeggen, tompoes (lacht).”

 

Een hart voor mensen

De zaak is bijzonder actief op sociale media, maar zet zich daarnaast ook in voor de minderbedeelden. “Ik lanceer elke week een “gebak van de week” dat ik dan promoot op Facebook, Instagram en LinkedIn. Soms komen klanten zelfs vragen wat het gebak van volgende week is. Daarnaast steken we het brood dat niet verkocht werd in de diepvries en brengen het wekelijks naar de Voedselbank. Klanten kunnen ook een brood kopen voor iemand die het moeilijk heeft. Wij proberen zo ons steentje bij te dragen.

 

Klant is koning

De bakker houdt er na al die jaren een positieve kijk op na. “We zijn zeker niet de enige bakker in Ganshoren, maar de concurrentie houdt ons scherp. Zo blijven we onszelf uitdagen om elke dag beter te doen.” Manu kan bovendien niet anders dan tevreden zijn over Ceres. “Ik ben al klant sinds 1999 en ik kan zeggen dat Ceres altijd voor de nodige oplossingen zorgt en een ruim aanbod heeft. Zo werken wij met Uno voor wit brood, bio-Baguépi voor artisanaal stokbrood, en Astra voor snack stokbrood en pistolets.  

 

Wat brengt de toekomst nog voor bakkerij Logghe?
Hoe staan ze tegenover supermarkten?
Wat is hun advies voor beginnende bakkers?

Ontdek hier het volledige verhaal

E-mail e-mail Permalink permalink
Tweet tweet Share share Share share

Ook interessant

Lente in de lucht en op je bord Match me-quiz: met welke bloem bak jíj op je best? Broodtrends 2025: om je tanden in te zetten Party-broodjes aan de feestdis met Kerstmis De nieuwbakken oogst 2024 Welkom, winter! Warme tips voor koude dagen in je bakkerij Troostbrood: comfortfood voor gure herfstdagen Hartige Halloween-hapjes met Sanis Van graan tot glorie met Ceres-bloem Geen BBQ zonder heerlijk wit stokbrood!
A company of the
CERES

Ceres gelooft in de toekomst van artisanale bakkers en bloemverwerkende bedrijven die kiezen voor kwaliteit, authenticiteit, gezondheid en duurzaamheid. Daarom willen wij je ondersteunen met aangepaste producten en een omkadering die je helpt om concurrentieel te blijven en de tevredenheid van je klanten te vrijwaren.

Menu
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Bestel
Contact
  • Contact
  • Voorwaarden
  • Privacy
  • Cookies
Partners

  • Aspirant baker
  • Ambassadeurs du Pain.be

SCHRIJF JE NU IN OP ONZE NIEUWSBRIEF
CERESPECIAL