• HOME
  • WIE ZIJN WIJ
    • WAAR WE VOOR STAAN
    • HISTORIEK
    • WAT KAN CERES VOOR JOU DOEN
  • WAT DOEN WE
    • PRODUCTIE EN KWALITEIT
      • PRODUCTIEPROCES
      • BIJPRODUCTEN
      • KWALITEIT EN KWALITEITSCONTROLE
      • ONDERZOEK EN ONTWIKKELING
    • ONZE PRODUCTEN
      • ASSORTIMENT
    • WORKSHOPS
    • ONDERSTEUNING VOOR DE INDUSTRIËLE KLANT
      • TECHNISCHE EN COMMERCIËLE ONDERSTEUNING
  • NIEUWS
  • BOETIEK
  • CONTACT
  • HELP
  • BESTEL
  • CERESPECIAL
  • VOORWAARDEN
  • FR
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Contact
|
  • NL
  • FR
Bestel Facebook Zoeken
  • www.ceres.be
  • / Nieuws

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE LAATSTE NIEUWTJES!

Terug naar nieuws
.

Deze 5 artikels uit 2020 konden jullie het meest bekoren

Nieuws - Professionals - Ceres - Actua

Rond de jaarwisseling worden er volop lijstjes gemaakt. Welke liedjes werden het vaakst gedraaid op de radio? Welke programma’s kluisterden de meeste mensen voor hun televisie? Welke woorden verrijkten onze woordenschat? En… welke artikels werden het voorbije jaar het vaakst gelezen door jullie op de website van Ceres?

 

1. Ceres schenkt 3200 mondmaskers aan de zorgsector

In april kondigden we aan hoe we vanuit Ceres 3200 mondmaskers aan de zorgsector schonken. Meer bepaald aan de Kliniek Sint-Jan in Brussel, het AZ Jan Portaels in Vilvoorde, Ons Tehuis Brabant vzw, vroedvrouwenpraktijk Bolle Buik, i-mens, woonzorgcentrum Booghuys en woonzorgcentrum Edouard Remy.

Onze waardering voor de zorgsector is de rest van het jaar alleen maar toegenomen.

 

2. Nieuw: Glutenvrije mix voor bakkers

We stopten dit jaar de glutenvrije mix in een nieuw jasje. Want door glutenvrij te bakken, spreek je een extra doelgroep aan. Wie geen gluten verdraagt, ziet namelijk vaak het volledige bakkersassortiment aan zich voorbijgaan.

 

3. Zo bewaakt Thomas Callebaut de veiligheid, kwaliteit en milieu-impact van jouw bloem

Veiligheid, kwaliteit en milieu. Het zijn de drie woorden die centraal staan bij onze QHSE-manager Thomas Callebaut. Met veel interesse lazen jullie zijn verhaal. “We doen er alles aan om een kwalitatief product te leveren aan onze klanten, helemaal volgens afspraak!”


Zo is dat, Thomas!

 

4. De Seizoentjes: Cegrano en Benvita

We zorgen graag voor wat variatie en dat doen we twee keer per jaar met Het Seizoentje, een tijdelijke meelsoort. Zowel de volle smaak en de rijkdom aan vezels van Cegrano als de zuiderse zonnebloem- en pompoenpittenmengeling van Benvita werden in 2020 heel goed ontvangen. Ook online werd er druk doorgeklikt op berichten over onze Seizoentjes.

Op deze pagina blijf je altijd op de hoogte van het nieuwste Seizoentje en bestellen kan altijd online, want ook in 2021 brengen we leven in je assortiment!

 

5. Hoe hou je het hoofd koel tijdens corona?

We begonnen het lijstje met een coronagerelateerd artikel en we sluiten ook zo af. Op de vijfde plaats vinden we onze tips en advies om het hoofd koel te houden tijdens deze coronacrisis. Iets wat jammer genoeg nog een tijdje nodig zal zijn.


Hou vol. Alles komt goed.

 

Heb je suggesties voor artikels in 2021? Laat ons weten waar je (meer) wil over lezen via jouw vertegenwoordiger of een reactie op Facebook.

E-mail e-mail Permalink permalink
Tweet tweet Share share Share share

Ook interessant

Lente in de lucht en op je bord Broodtrends 2025: om je tanden in te zetten De nieuwbakken oogst 2024 Welkom, winter! Warme tips voor koude dagen in je bakkerij Van graan tot glorie met Ceres-bloem Bonjour, les baguettes: Frans stokbrood ontbloot Voor elke broodtrend de juiste blend! ‘Brood, goed verhaal’-campagne smaakt naar meer Van gezondigd naar gezond met Formavit & Linea Dit zijn de versbakken bakkerij- & patisserietrends 2024
A company of the
CERES

Ceres gelooft in de toekomst van artisanale bakkers en bloemverwerkende bedrijven die kiezen voor kwaliteit, authenticiteit, gezondheid en duurzaamheid. Daarom willen wij je ondersteunen met aangepaste producten en een omkadering die je helpt om concurrentieel te blijven en de tevredenheid van je klanten te vrijwaren.

Menu
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Bestel
Contact
  • Contact
  • Voorwaarden
  • Privacy
  • Cookies
Partners

  • Aspirant baker
  • Ambassadeurs du Pain.be

SCHRIJF JE NU IN OP ONZE NIEUWSBRIEF
CERESPECIAL