Basics | Puur meel zonder additieven | |
Classics | Standaardmeel met additieven | |
Specials | Kant-en-klaar, verrijkt meel met of zonder additieven | |
Top | Meel met verbeteraars voor een hogere tolerantie en absorptie (extra lang vers, extra mals, extra veel smaak) |
Bio | Natuurlijk, traditioneel op steen gemalen meel met een volle smaak xxxx x | |
CEREPURE | Puur meel zonder additieven, verbeteraars of E-nummers | |
Diversen | Zoals griesmeel | |
Ingrediënten | Tarwebloem, Integraal tarwebloem, Tarwezemelen, Tarwegluten, Emulgatoren E471, E472e, Tarwe moutbloem, Enzymen: amylase (tarwe), xylanase (tarwe), lipase (tarwe), Antioxidant: Ascorbinezuur E300 |
Structuur | Poeder |
Allergenen | Glutenbevattende granen (Tarwe) Kan Rogge, Gerst, Haver Spelt, Soja en Sesam bevatten |
Kleur | Grijs |
Geur | Neutraal |
Energetische waarden | 330 kcal/1396 kJ | ||
Koolhydraten | 59,8 g | ||
Vetten | 1,9 g | ||
Eiwit (Nx6,25) | 13,5 | ||
Voedingsvezels | 9,8 g |
Tarwebloem, verkregen na maling van geselecteerde granen, zifting en mengeling
Molenaarsbloem volkoren | 1 kg | ||
Water* | 680 ml | ||
Gist | 25 g | ||
Zout | 17 g |
Voorrijs | 20’ | ||
Afwegen | |||
Opbollen of halflangsteken volgens gewenst model |
|||
2° rust | 20’ | ||
Opbollen of langsteken en eventueel in bakvormen plaatsen |
|||
Narijs | 60' |
Baktemperatuur | 215°C met soom | ||
Baktijd met stoom | 40' voor broden van 800 g |