• HOME
  • WIE ZIJN WIJ
    • WAAR WE VOOR STAAN
    • HISTORIEK
    • WAT KAN CERES VOOR JOU DOEN
  • WAT DOEN WE
    • PRODUCTIE EN KWALITEIT
      • PRODUCTIEPROCES
      • BIJPRODUCTEN
      • KWALITEIT EN KWALITEITSCONTROLE
      • ONDERZOEK EN ONTWIKKELING
    • ONZE PRODUCTEN
      • ASSORTIMENT
    • WORKSHOPS
    • ONDERSTEUNING VOOR DE INDUSTRIËLE KLANT
      • TECHNISCHE EN COMMERCIËLE ONDERSTEUNING
  • NIEUWS
  • BOETIEK
  • CONTACT
  • HELP
  • BESTEL
  • CERESPECIAL
  • VOORWAARDEN
  • FR
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Contact
|
  • NL
  • FR
Bestel Facebook Zoeken
  • www.ceres.be
  • / Wat doen we
  • / ONZE PRODUCTEN
  • / ASSORTIMENT

WAT DOEN WE

  • PRODUCTIE EN KWALITEIT
    • PRODUCTIEPROCES
    • BIJPRODUCTEN
    • KWALITEIT EN KWALITEITSCONTROLE
    • ONDERZOEK EN ONTWIKKELING
  • ONZE PRODUCTEN
    • ASSORTIMENT
  • WORKSHOPS
  • ONDERSTEUNING VOOR DE INDUSTRIËLE KLANT
    • TECHNISCHE EN COMMERCIËLE ONDERSTEUNING

RUIM ASSORTIMENT: WIT, GRIJS, BIO, CEREPURE EN DIVERSEN


Onze witte en grijze meelsoorten zijn onderverdeeld in: 

Basics   Puur meel zonder additieven 
Classics   Standaardmeel met additieven
Specials   Kant-en-klaar, verrijkt meel met of zonder additieven
Top   Meel met verbeteraars voor een hogere tolerantie en absorptie (extra lang vers, extra mals, extra veel smaak)


Ceres biedt ook een assortiment:

CEREPURE   Puur meel zonder additieven, verbeteraars of E-nummers
Diversen   Zoals griesmeel
     
     
     
  • Wit
    • Basics
      • Uno
      • MBZ
      • MBD
      • Crème T80
      • Biscuit
      • Cookies
      • Spritsbloem
      • Speltbloesem
      • Roggebloesem
    • Classics
      • Duo
      • Diamant
      • EXTRA
      • Napoli
      • Nihat
      • Oslo
      • Primosa
      • Amanda
      • Astra
      • Atlantic
      • Arctic
      • Oceanic
      • Primo
      • Quattro
    • Specials
      • Dunya Marokkaans
      • Bloem Doré
      • Magistique
      • Cerecroissant
      • Dinastar
      • Dunya Turks
      • Tradition Prestigieuse
      • Mélior Biscuit
      • Mie Crème
      • Parisienne
      • Superbaguette
      • Supercroustillant
      • Tradition Française
    • Top
      • Dinamic
      • Cerestine Wit
      • Dinalux
      • Dinasuper
  • Grijs
    • Basics
      • Broyage
      • Vlokken
      • Fijn roggemeel
      • Trical 10
      • Integraal puur
      • Rogge St-Vith
    • Classics
      • Etna
      • Arenal
      • Tara Volkoren
      • Toubkal
      • Azur
      • Brilliant
      • Maya
      • Platine
      • Quartz
      • Saphyr
      • Tibet
    • Specials
      • Floraplus
      • Talmière
      • Solestar
      • Viva
      • Cere 6
      • Escanda
      • Cere 7
      • Cereform
      • Dolmen
      • Escanda Integraal
      • Vesuve
      • Linea
      • Multiplus
      • Multivlokken
      • Rogge
      • Sanis
    • Top
      • Cerestine Bruin
      • Dinextra
      • Dina 25
      • Dina 100
  • CEREPURE
      • Broyage
      • Floraplus
      • MBD
      • MBZ
      • Uno
      • Vlokken
      • Arenal
      • Speltbloesem
      • Roggebloesem
      • Integraal puur
      • Rogge St-Vith
  • Diversen
      • Griesmeel
      • Kiemen
      • Stuifmeel
      • Tarwegluten
      • Zemelen
      • Havervlokken
  • Kleine verpakkingen 5kg
    • Wit
      • Molenaarsbloem wit
      • Tarwebloem Extra
    • Grijs
      • Molenaarsbloem volkoren
      • Molenaarsbloem meergranen
ALLERGENEN
WIT GRIJS
Talmière
Specials

Talmière

Productfiche DRUKWERK

Bloem


Nutri-Score A
Bron van vezels
Arm aan verzadigde vetten
Bron van proteïne
 
Ingrediënten
Tarwebloem, Tarwegluten, Tarwedesem (Camp Rémy), Moutbloem, Granen (8%) waaronder Bruin Lijnzaad, Sesam, Zonnebloem, Maanzaad, Honing, Antioxidant: Ascorbinezuur, Amylase en Hemicellulose
Structuur Wit met zaden en granen
Allergenen Glutenbevattende granen (Tarwe, Mout)
Sesamzaad, Kan sporen bevatten van Soja

Brood

Kruim Luchtig
Kleur Wit
Geur Aangename geur van zaden en lichte honing

Verpakking

Zak 25 kg

Opmerkingen

Baguette met een heerlijke, knapperige en geroosterde smaak met aromatische accenten van honing en noten.

Lees meer over Talmière.

Recept Brood

Grondstoffen

Talmière   10 kg  
Water*   + 5,9 l  
Gist   250 g  
Zout   170 g  
* Watertoevoeging is afhankelijk van de oogst.
 

Kneding

Spiraal 1° versnelling 4'  
  2° versnelling 5'  
Trage kneder 1° versnelling 5'  
  2° versnelling 8'  
Deegtemperatuur   26°C - 27°C  

Rust- en rijstijden

Voorrijs   20’  
Afwegen   720 g  
Opbollen of halflang steken (volgens gewenste vorm)      
2° rust   20'  
Opbollen of langsteken      
Op inschiettapijten leggen      
Narijs   + 50'  

Bakproces

Baktemperatuur   220°C  
Baktijd met stoom   + 40’  
Recept Pistolets

Grondstoffen

Talmière   5 kg  
Water*   + 3 l  
Gist   250 g  
Zout   85 g  
Pistoletverbeteraar   150 g  
* Watertoevoeging is afhankelijk van de oogst.
 

Kneding

Spiraal 1° versnelling 4'  
  2° versnelling 5'  
Trage kneder 1° versnelling 5'  
  2° versnelling 8'  
Deegtemperatuur   24°C - 25°C  

Rust- en rijstijden

Voorrijs   15’  
Afwegen   1,6 kg/ 30 stuks  
Opbollen      
2° rust   10'  
Verdelen met pistoletverdeler      
Op bakplaten of inschiettapijten leggen en eventueel lang vormen voor piccolo’s      
Narijs   + 50'  

Bakproces

Baktemperatuur   220°C  
Baktijd met stoom   + 20’  
Recept Stokbrood of batard

Grondstoffen

Talmière   5 kg  
Water*   + 3,25 l  
Gist   75 g  
Zout   100 g  
* Watertoevoeging is afhankelijk van de oogst.
 

Kneding

Spiraal 1° versnelling 7'  
  2° versnelling 3'  
Klopper mengelaar 2° versnelling + 15'  
Deegtemperatuur   23°C - 24°C  

Rust- en rijstijden

Voorrijs   60’  
Doorslag geven      
2° rust   60'  
Afwegen   350 g  
Halflang steken      
Rust   20'  
Vorm: Langsteken voor stokbrood of halflang steken voor batard (zoals boulot)      
Tussen deegdoeken laten rijzen of op inschiettapijten      
Narijs   + 40'  

Bakproces

Baktemperatuur   230°C  
Baktijd met stoom   + 23’  
Recept sandwiches

Grondstoffen

Talmière   5 kg  
Water*   1,2 l  
Melk   1,2 l  
Gist   300 g  
Suiker   300 g  
Eieren   5  
Zout   85 g  
Melkerijboter   650 g  
* Watertoevoeging is afhankelijk van de oogst.
 

Kneding

Spiraal 1° versnelling 3'  
  2° versnelling 6'  
Zout en boter pas toevoegen bij begin van 2° versnelling      
Deegtemperatuur   25°C - 26°C  

Rust- en rijstijden

Voorrijs   15’  
Afwegen   1,6 kg/ 30 stuks  
Opbollen      
2° rust   15'  
Verdelen met pistoletopboller      
3° rust   5'  
Sandwichbolletjes langsteken      
Op bakplaten leggen      
Narijs bij 30°C   + 50'  
Sandwiches instrijken met losgeklopt ei      

Bakproces

Baktemperatuur   230°C  
Baktijd   + 8’  
Terug naar overzicht
A company of the
CERES

Ceres gelooft in de toekomst van artisanale bakkers en bloemverwerkende bedrijven die kiezen voor kwaliteit, authenticiteit, gezondheid en duurzaamheid. Daarom willen wij je ondersteunen met aangepaste producten en een omkadering die je helpt om concurrentieel te blijven en de tevredenheid van je klanten te vrijwaren.

Menu
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Bestel
Contact
  • Contact
  • Voorwaarden
  • Privacy
  • Cookies
Partners

  • Aspirant baker
  • Ambassadeurs du Pain.be

SCHRIJF JE NU IN OP ONZE NIEUWSBRIEF
CERESPECIAL