Basics | Puur meel zonder additieven | |
Classics | Standaardmeel met additieven | |
Specials | Kant-en-klaar, verrijkt meel met of zonder additieven | |
Top | Meel met verbeteraars voor een hogere tolerantie en absorptie (extra lang vers, extra mals, extra veel smaak) |
Bio | Natuurlijk, traditioneel op steen gemalen meel met een volle smaak xxxx x | |
CEREPURE | Puur meel zonder additieven, verbeteraars of E-nummers | |
Diversen | Zoals griesmeel | |
Ingrediënten |
Tarwebloem, Broyage, Havervlokken, Roggebloem, Maisbloem, Soja grits, Zonnebloempitten, Bruin lijnzaad, Geroosterde mout, Tarwegluten, Emulgatoren: E471 - E472e - E481, Moutbloem, Enzymen (hemicellulases, alpha-amylase), Antioxidant: Ascorbinezuur E300
|
Allergenen | Glutenbevattende granen (Tarwe, Rogge, Haver, Mout) Soja, Kan sporen bevatten van Sesamzaad |
Kruim | Vast |
Kleur | Donker |
Energetische waarden | 356 kcal/1504 kJ | ||
Koolhydraten | 59,9 g | ||
Vetten | 6,9 g | ||
Eiwit (Nx6,25) | 14,4 g | ||
Voedingsvezels | 7,9 g |
CT MULTIVLOKKEN | 10 kg | ||
Water* | + 6 l | ||
Gist | 300 g | ||
Zout | 170 g |
Spiraal | 1° versnelling | 9' | |
2° versnelling | 6' | ||
Diosna | 1° versnelling | 10' | |
2° versnelling | 20' | ||
Deegtemperatuur | 26°C - 28°C |
Voorrijs | 20’ | ||
Afwegen en langsteken. | |||
2° rijs | 15’ | ||
Langsteken en eventueel bovenzijde in tarwevlokken of zadenmengeling duwen. | |||
Narijs | 45' - 60' | ||
Rijstemperatuur | 30°C |
Baktemperatuur | 220°C | ||
Baktijd | 45’ |