Basics | Puur meel zonder additieven | |
Classics | Standaardmeel met additieven | |
Specials | Kant-en-klaar, verrijkt meel met of zonder additieven | |
Top | Meel met verbeteraars voor een hogere tolerantie en absorptie (extra lang vers, extra mals, extra veel smaak) |
Bio | Natuurlijk, traditioneel op steen gemalen meel met een volle smaak xxxx x | |
CEREPURE | Puur meel zonder additieven, verbeteraars of E-nummers | |
Diversen | Zoals griesmeel | |
Ingrediënten | Tarwebloem, Tarwezemelen, Tarwegluten, Moutbloem, Enzymen (hemicellulases, alpha-amylase), Antioxidant: Ascorbinezuur E300 |
Structuur | Gedeeltelijk voltarwemeel 75% verrijkt met grove tarwedeeltjes |
Volgraan | 75% |
Allergenen | Glutenbevattende granen (Tarwe, Mout) Kan sporen bevatten van Soja en Sesamzaad |
Kruim | Grof en compact |
Kleur | Donkerbruin |
Energetische waarden | 301 kcal/1276 kJ | ||
Koolhydraten | 58,1 g | ||
Vetten | 1,8 g | ||
Eiwit (Nx6,25) | 13,0 g | ||
Voedingsvezels | 12,1 g |
QUARTZ | 10 kg | ||
Water* | + 6,3 l | ||
Gist | 250 g | ||
Zout | 170 g |
Snelkneder | 3' | ||
Spiraal | 1° versnelling | 4' | |
2° versnelling | 6' | ||
Diosna | 1° versnelling | 5' | |
2° versnelling | 12' | ||
Klopper - Mengelaar | 1° versnelling | 3' | |
2° versnelling | 12' | ||
Deegtemperatuur | 26°C - 28°C |
Voorrijs | 1) 15’ 2) 15’ | ||
Bolrijs | 15’ | ||
Narijs | 45’ - 60’ | ||
Rijstemperatuur | 32°C - 34°C | ||
Relatieve vochtigheid | 75% - 85% |
Baktemperatuur | 220°C | ||
Baktijd | 45’ |